MİLAS
Giriş Tarihi : 23-10-2023 11:55

Milas’ta Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Turnuva

Milas’ta Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Turnuva

Milas’ta Cumhuriyetimizin 100. Yılına Özel Turnuva

Milas Belediye Spor Kulübü tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak düzenlenen satranç turnuvası tamamlandı. 2 gün süren ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olan turnuvanın ikinci gününde dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.


5 farklı kategoride 160 sporcunun katıldığı turnuvanın temsili olarak açılış hamlesini Milas Belediye Meclis Üyeleri Cüneyt İlter ve Cemil Zeybek yaptılar.
Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen turnuvada 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı, 14 yaş ve altı ve açık kategorilerinde gerçekleşen karşılaşmalar sonrasında ilk 3 sırayı alan sporculara kupa 4. sıradan 10. sıraya kadar olan sporculara ise madalya verildi.
Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını aldı…


Büyük heyecanla gerçekleşen karşılaşmalar sonrasında dereceye giren sporcular belli oldu. Karşılaşmaların sonuçlarına göre 8 yaş ve altı kategorisinde 1. Melih Karakulak, 2. Mert Dede, 3. Yiğit Yalçıntaş olurken, 10 yaş ve altı kategorisinde ise sıralama 1. Pars Kavas, 2. Efe Arslan 3. ise Zeynep Çam şeklinde oluştu. 12 yaş ve altı kategorisinde ise sıralama 1. Mehmet Kasapoğlu, 2. Bartu Erol, 3. ise Emir Yılmaz şeklinde gerçekleşirken 14 yaş ve altı kategorisinde 1. Arda Kadiroğlu, 2. Yağız Çadır, 3.Kayra Kıymaz şeklinde sırlama oluştu. Turnuvanın açık kategorisinde ise sıralama 1. Süleyman Yıldırım, 2. Emir Arslan, 3. Berkay Çelik olarak şekillendi.

Başkan Tokat’tan kutlama…
Turnuvanın oldukça yoğun katılımla gerçekleştiğini belirten Milas Belediye ve Milas Belediye Spor Kulüp Başkanı Muhammet Tokat; “ Turnuvaya katılan ve ödül almaya hak kazanan tüm sporcularımızı ve onları destekleyen ailelerini yürekten kutluyorum” dedi.

AdminAdmin