MUĞLA
Giriş Tarihi : 13-06-2023 15:20

GENÇLER FUTSAL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI MUĞLA'DA SONA ERDİ

GENÇLER FUTSAL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI MUĞLA'DA SONA ERDİ



Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Futsal Genç Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği 7-11 Haziran 2023 tarihlerinde Menteşe Spor Salonunda gerçekleşti.
Adana, Aksaray, Ankara, Bitlis, Bursa, Düzce, Erzurum, İstanbul, Muş, Samsun ve Trabzon olmak üzere 11 farklı ilden 8 Kız, 8 Erkek takımı olmak üzere toplam 200 sporcunun katıldığı Türkiye Birinciliği Menteşe Spor Salonunda beş gün boyunca sürdü.
Birbirinden çekişmeli maçlarla sahne olan müsabakalar sonunda Kızlar ve Erkeklerde Türkiye Birincisi İstanbul Özel Merter Final Anadolu Lisesi oldu.
Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu takdim etti.
Okul Sporlarının sporcuların gelişmesinde ve tecrübe edinmesinde öneminin büyük olduğunu söyleyen İl Müdürü Kazım Açıkbaş, 200 sporcuyu Muğla’da ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirerek, turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür etti ve dereceye giren takımları tebrik etti.
Kızlar Sonuç;
1- İstanbul Özel Merter Final Anadolu Lisesi
2- İstanbul Ruhi Sarıalp Spor Lisesi
3- Trabzon Spor Lisesi
4- Ankara Şehit Ali Alıtkan Spor Lisesi
Erkekler Sonuç;
1- İstanbul Özel Merter Final Anadolu Lisesi
2- Muş Spor Lisesi
3- Adana Şehit Ali Bezik Anadolu Lisesi
4- İstanbul TFF Meral Celal Aras Spor Lisesi

AdminAdmin