MENTEŞE
Giriş Tarihi : 20-09-2023 09:58

Milletvekili Kadem Mete’den Menteşe Programı

Milletvekili Kadem Mete’den Menteşe Programı

Milletvekili Kadem Mete’den Menteşe Programı

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete Menteşe ilçesinde ziyaretlerde bulundu. . Program kapsamında Muğla İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın da bulunduğu açılış programına katılan Mete ardından AK Parti Menteşe ilçe Başkanlığında vatandaşlarla buluştu.

Daha sonra Muğla Vergi Dairesi Başkanlığı, Milli Emlak Daire Başkanlığı, Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı ve Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Mete ardından Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemeler de bulundu.

Milletvekili Mete , AK Parti İl Başkanı Gültekin  Akça, Başhekim Prof. Dr. Turhan Togan ve Destek Hizmetleri Müdürü Mevlüt Şahin’inden  hastaneye gelen vatandaşların yaşadığı park problemine yönelik yapılan otopark çalışması hakkında bilgi aldılar.

EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN PARK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Milletvekili Mete otopark sorununa ilişkin şunları ifade etti.” Devasa bir yatırımla ilimize kazandırılan hastanemiz başarılı çalışmaları ile göz dolduruyor. Burada bir çok vatandaşımız artık başka illere gitmeden tedavisini olabiliyor. Burada en çok karşılaştığımız problem olan otopark sorunu da yeni kazandıracağımız otopark alanı ile artık son bulacak. 1000’e yakın araç için yeni bir otopark alanı açılıyor. Bununla ilgili çalışma çoktan başladı. En kısa zamanda da tamamlanacak” dedi.

HASTANEMİZ HER GEÇEN GÜN YENİLENİYOR-GELİŞİYOR

Milletvekili Mete hastaneye yeni Nükleer tıp merkezine ve  kanser tanı, tedavi ve değerlendirmede takibinde kullanılacak cihazlara ilişkin de şu açıklamalarda   bulundu.

“Nükleer tıp merkezimizde kanser tanı, tedavi değerlendirme ve takibinde kullanılan 1 adet  PET/BT cihazı olacaktır. İki adet SPECT Gama kamera, kalp damar hastalıkları, genitoüriner sistem hastalıkları, endokrin sistem hastalıkları ve pediatrik hastalıkları değerlendirmede kullanılacaktır. Radyonüklid tedavi odaları ile tiroid kanserli hastaların I-131 ile tedavisi yapılacaktır. Ayrıca çeşitli radyonüklidler ile bazı kanserlerin (prostat kanseri, nöroendokrim tümörler vs) tedavisi yapılacaktır. Tiroid polikliniğinde tiroid kanserli hastaların takibi yapılacaktır. Poliklinikte bulunan USG cihazı ile tiroid kanserlerinin pre-op ve post- op değerlendirmeleri yapılacak, ayrıca paratiroid adenomlarının cerrahi öncesi lokalizasyonu yapılabilecektir.

Kazandırılan bu hizmetlerle artık vatandaşımızın başka illere veya hastanelere gitme zorunluluğunu ortadan kaldırmış oluyoruz. Bakanlığımıza, ilgili kurumlarımıza , yetkili arkadaşlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza bu vesile ile teşekkür ediyor ilimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

AdminAdmin