GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-11-2023 17:22

Motosiklet Sürücülerine 90 Dakikada 98 Bin TL Ceza

Motosiklet Sürücülerine 90 Dakikada 98 Bin TL Ceza

Fethiye’de  trafik ekiplerinin motosiklet sürücülerine yönelik bir buçuk saatlik uygulamada,  98  bin 600 lira para cezası kesildi.
Fethiye’de polis ekiplerinin motosiklet uygulamasında,  kask takmayan ve eksik evrakla trafiğe çıkan sürücülere 98 Bin 600 lira para cezası kesildi.
Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince Çarşı Caddesinde, Okullar Bölgesinde ve Erasta AVM  önünde  motosiklet kullanıcılarına yönelik gerçekleştirilen uygulamaya çok sayıda trafik polisi katıldı.
Vatandaşlardan gelen şikayetler neticesinde yapılan uygulamalar neticesinde motosiklet sürücülerine yönelik yapılan bir buçuk saatlik uygulama diliminde 65 motor ve sürücüsü denetlenirken, 18 motosiklet kullanıcısına kask takmamak ve  ehliyetsiz araç kullanmak başta olmak üzere birçok maddeden 98 Bin 600 TL trafik cezası kesildi.
Yapılan uygulamadan bazı vatandaşlar oldukça memnun olurken, uygulamadan ceza yiyen genç sürücüler ise memnun olmadıklarını dile getirdiler.
Uygulamaların artık kentin farklı noktalarında sıkça olacağını belirten Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise, “Amacımız kesinlikle para cezası kesmek değil. Amacımız halkımızın huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri. Ne yazık ki son zamanlarda vatandaşlarımızdan gelen şikayetler arttı.Özellikle gençlerimiz motosikletlerinin önünü kaldırıyor, yarışıyorlar ve abart  egzozları ile çevreye rahatsızlık veriyorlar. Bizde bu durumun önüne geçmek için çalışmalarımızı başlattık” ifadelerinde bulundular.

AdminAdmin