ANKARA
Giriş Tarihi : 01-12-2023 23:15

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı ATO Kitap fuarında

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı ATO Kitap fuarında

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı bu yıl 19. düzenlenen Ankara Kitap Fuarı’nda ATO Congresium’da kitap severler ile buluştu.

Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı “Geleceğin büyük ülke Türkiye’si için oku” sloganı ile ilgi çeken bir etkinliğe imza atıyor. Ülkü Ocakları tarafından kitap fuarında açılan stant gençler tarafından büyük ilgi görürken, Standa ev sahipliği yapan Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı'da birbirinden renkli kitaplar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

ANKARA İL BAŞKANLIĞI OLARAK HER AKTİVİTEDE VARIZ
Gerçekleştirilen fuarı her vatandaşın gelip görmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Şanlı, Ülkü Ocakları Genel Merkezinin talimatı ile her alanda faaliyet göstermeye çalıştıklarını ifade ederek, “Bu kapsamda her etkinlikte olduğu gibi kitap fuarında da standımızı açtık. Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanlığı olarak her aktivitede varız. Standımızda ağırlık olarak genç kardeşlerimizin eğitimine destek vermek için Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin hazırlamış olduğu eğitim kitapları ve yazılımları var. Tüm vatandaşlarımızı standımıza bekliyoruz. Emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin