YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 16-03-2024 21:19

15 YIL SONRA SAATCI İLE FOTOĞRAF ÇEKTİREN KARDEŞLER: BİZ SAATCI İLE BÜYÜDÜK

15 YIL SONRA SAATCI İLE FOTOĞRAF ÇEKTİREN KARDEŞLER: BİZ SAATCI İLE BÜYÜDÜK


Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ile çocukken birlikte fotoğraf çektiren kardeşler, 15 yıl sonra yeniden aynı kareye girdi. Yanlarına getirdikleri fotoğrafla Saatcı’ya sürpriz yapan kardeşler, “Biz sizinle büyüdük başkanım” diyerek kendisine teşekkür etti.
Seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Fethiye’de yaşayan Muhacirler tarafından sokakta karşılanan Saatcı, dernek üyeleri ile gündeme ilişkin sohbet etti. Bu sırada Saatcı’nın yanına gelen Ceren ve Azra isimli iki kardeş kendisine büyük bir sürpriz yaptı. Bundan 15 yıl önce Behçet Saatcı ile çekilmiş fotoğraflarını getiren iki kardeş, Saatcı ile yeniden fotoğraf çektirmek istedi. İlk fotoğraf çekildiklerinde 5 ve 6 yaşlarında olduklarını anlatan iki kardeş, “Biz başkanımızı çok seviyoruz. Onunla birlikte büyüdük. 15 yıl önce bizimle fotoğraf çektirmişti, şimdi yeniden fotoğraf çektirdik. O Fethiye’yi büyütürken biz de onunla büyüdük.” dedi.
Sürpriz karşısında duygulanan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, genç kızların taleplerine karşılık vererek onlarla yeniden fotoğraf çektirdi.
Fethiye Muhacirler Sosyal Yardımlaşma Derneği ziyaretinin ardından Behçet Saatcı, Masa Tenisi Derneği’ni ziyaret etti. Karadegedik’te bulunan dernek binasında masa tenisi oynayan Saatcı, burada adeta seçim stresini attı.

AdminAdmin