SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 31-07-2023 14:46

SEYDİKEMERSPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

SEYDİKEMERSPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

SEYDİKEMERSPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Seydikemerspor, geçen sezon Gaziantepgücü Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Serdar Vefa Yeşil ile anlaşarak ilk transferini yaptı.

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, bu sezonun ilk transfer anlaşmasını Bal Ligi’nin aranan ve istenen golcüsü Serdar Vefa Yeşil ile imzaladı. İmza törenine Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemerspor As Başkanı Futbol Şube Sorumlusu Harun Karamanlı katıldı. İmza töreninde Seydikemerspor formasını giyen 28 yaşındaki Serdar Vefa Yeşil, 2023/2024 Futbol sezonunda Seydikemerspor’da mücadele edecek imzayı attı.

 

 

Seydikemerspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Yeşil, bu sezon takımını bir üst lige çıkarmak için elinden gelen bütün çabayı sarf edeceğini söyledi.

Seydikemerspor’da ilk transferi gerçekleştirdiklerini belirten Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli; “Fethiyespor altyapısında yetişen, ardından Antalyaspor’a transfer olan yeni Santraforumuz Serdar Vefa Yeşil, Fethiyespor, Bergama Belediyespor, Kırıkkalespor ve Büyükçekmece Tepecikspor kulüplerinde profesyonel olarak görev yapmış, Bal Liglerinin aranan ve istenen golcüsü. Hedeflerimizi birlikte gerçekleştirmek için bu sezon bizlerle. Hayırlı olsun” dedi.

DenizDeniz