SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 04-09-2023 17:47

BAŞKAN AKDENİZLİ, ZABITA EKİPLERİYLE PASTA KESTİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, ZABITA HAFTASINI KUTLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ, ZABITA EKİPLERİYLE PASTA KESTİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Zabıta Teşkilatı’nın 197. yılını zabıta ekipleri ile birlikte pasta keserek kutladı.

 

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 1-7 Eylül arasında kutlanan Zabıta Haftası münasebetiyle zabıta personelinin gününü kutladı, pasta kesti. Başkan Akdenizli, Zabıta Haftası dolayısıyla belediye zabıta ekipleri ile bir araya gelerek haftalarını tebrik etti. Seydikemer Belediyesi Hizmet Binasında bulunan Zabıta Müdürlüğünde, Zabıta Müdürü Halil Ayat ve zabıta personelinin tek tek gününü kutlayan Başkan Akdenizli, çiçek takdiminde de bulundu.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SİZLER BELEDİYE İLE VATANDAŞ ARASINDA BİR KÖPRÜSÜNÜZ”

 

Daha sonra zabıta teşkilatına yönelik başarı temennilerinde bulunan Başkan Akdenizli; “Sizlerin nezdinde Seydikemer Zabıta Teşkilatımız ve Müdürlüğümüz olarak tüm ülkemizde güven ve huzuru sağlayan Zabıta Teşkilatı’nın haftasını kutluyoruz. Sizler belediye ile vatandaş arasında bir köprüsünüz. Vatandaşla en çok karşı karşıya kalan ekiplersiniz. 24 saat görev yapan nadir ekiplerden birisiniz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Haftanız tekrar kutlu olsun. İnşallah daha güzel şeyler hep birlikte yapacağız. Görevlerinizde başarı ve kolaylıklar diler, Zabıta Haftanızı kutlarım.” diye konuştu.

Etkinliğin sonunda Başkan Akdenizli ile zabıta personeli pasta kesti.

AdminAdmin