EĞİTİM
Giriş Tarihi : 04-09-2023 14:00

Minikler İçin Ders Zili Çaldı

Minikler İçin Ders Zili Çaldı

Minikler İçin Ders Zili Çaldı

Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde Okul öncesi ve ilkokul 1’inci sınıfta eğitime başlayan 3 Bin 563  öğrenci için ders zili çaldı. 


Okul öncesi ve  ilkokul 1’inci sınıf sınıf öğrencileri uyum eğitimleri çerçevesinde bugün okula başladı. Tüm kademelerde ise 11 Eylül’de ders zili çalacak.


Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2023- 2024 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi ile ilkokul 1 sınıf öğrencileri için hazırlanan okula uyum programı ve rehberlik uygulamaları bugün başladı. 8 Eylül’e kadar sürecek uyum programı dahilinde okul öncesi ve  ilkokul 1’inci sınıf öğrencileri okulları, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya geldi.


Okul öncesinde aile ve çocuklarla düzenlenecek uyum sürecine destek olmak amacıyla hazırlanan rehberde, uyum haftasına yönelik uygulama çizelgesi ile 12, ilkokul 1’inci sınıflar için 9 etkinlik örneğine yer verildi.


Milli Eğitim Bakanlığı, ayrıca öğrenciler için toplam bin 166 farklı kitaptan oluşan yaklaşık 192 milyon ücretsiz ders kitabı ve yardımcı kaynağı okullara dağıttı.

AdminAdmin