GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-11-2023 12:55

MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ’DEN MÜJDE SEYDİKEMER, ORTACA, DALAMAN VE FETHİYE İLÇELERİMİZE DOĞALGAZ HATTI KAZANDIRIYORUZ

MİLLETVEKİLLERİ METE VE OTGÖZ’DEN MÜJDE SEYDİKEMER, ORTACA, DALAMAN VE FETHİYE İLÇELERİMİZE DOĞALGAZ HATTI KAZANDIRIYORUZ

AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz yazılı açıklama yaparak, Muğla’nın ilçelerine doğalgaz verilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

AK Parti Muğla Milletvekilleri Mete ve Otgöz açıklamalarında şu bilgilere yer verdi.

Daha önce, Menteşe Merkez, Yatağan, Kavaklıdere ilçelerimize doğalgaz verilmeye başlanmıştı. Milas’a verilmesi için de proje hazırlandı. Çalışmalara başlandı.

Fethiye, Seydikemer, Ortaca ve Dalaman ilçelerine  doğal gaz  bağlanması için önemli bir imza daha atıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazete’de yayınlanan karar ile ilçelerimize doğalgaz bağlanması hız kazandı.

Cumhurbaşkanlığı kararı ile doğalgaz hattı güzergahında, altyapı, proje ve kamulaştırma çalışmalarına başlanacaktır.  2024-2026 yılları arasında ilçelerimize doğalgaz verilmesi planlanmaktadır.

Önümüzdeki dönemde de diğer ilçelerimize verilmesi için çalışmalarımız devam ediyor.

Temiz ve hayatımızı kolaylaştıran enerji kaynağı olan doğalgazla hemşerilerimizi buluşturacağız.

Hemşerilerimiz,  doğalgazın sunduğu temiz ve güvenilir enerji kaynağıyla daha rahat bir yaşam sürecektir.  Doğalgazın evlerde kullanılmasıyla birlikte çevre dostu bir ısınma sistemine kavuşacağız.

Muğla’mız ve hemşerilerimiz, her alanda en iyiyi hak ediyor.

Bizler de bunun için plan, proje, yatırım ve  hizmet konusunda kesintisiz bir şekilde çalışıyoruz.

Seçildiğimiz günden itibaren çalışmalarımızla bunu da büyük ölçüde başardık.

Seçim döneminde ne söz verdiysek, bir bir takip edip, yerine getiriyoruz.

Muğla’mıza ilgi ve destekleri için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanınız Sayın Alparslan Bayraktar’a ve başarılı çalışmalarından dolayı doğalgaz dağıtım firması Akmercan’a teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz.

AdminAdmin