SİYASET
Giriş Tarihi : 16-12-2023 19:02

Kökten Pazar Esnaflarının Sorunlarını Dinledi

Kökten Pazar Esnaflarının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, vatandaşlarla sohbet etti.
Patlangıç semt pazarında esnaflar ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, projelerini anlattı. Pazar yerinin eksiklikleri hakkında da bilgiler alan Aday Adayı Kökten, göreve seçildiği takdirde tüm bu sorunları çözüme kavuşturacağının sözünü verdi. Üretime her zaman destek olacaklarının altını çizen Kökten, her zaman esnafın ve vatandaşların yanında olacaklarını belirtti. 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmalarımız kapsamında her hafta Cumartesi günü kurulan Patlangıç semt pazarını ziyaret ettik. Esnaflarının sorunlarını dinleyip, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımızla sohbet ettik. İlerleyen dönemde üretim konusunda her zaman pazar esnafımızın yanında olacağız. Fethiye’de kim üretime katkı sağlıyorsa, biz gereken desteği sağlayacağız. Bunun yanında pazar yerindeki eksiklikleri dile getirdiler. Nasip olur da 1 Nisan’da göreve gelirsek, tüm eksiklikleri gidereceğimizin sözünü verdik. İlgilerinden ve gösterdikleri teveccühten dolayı hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin