SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 19-12-2023 19:50   Güncelleme : 19-12-2023 20:04

BAŞKAN AKDENİZLİ, TOKİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ, TOKİ’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Menekşe Mahallesi’nde inşaat çalışmaları başlayan TOKİ’de incelemelerde bunulup yetkililerden bilgi aldı. Başkan Akdenizli, önümüzdeki günlerde AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz’ün de katılımıyla Temel Atma Töreninin yapılacağını söyledi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi çerçevesinde, Muğla’nın Seydikemer ilçesi Menekşe Mahallesi’ne yapılacak olan 304 konut ve 8 dükkandan oluşan TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları devam ediyor.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, Belediye Meclis Üyesi Hakan Büyükaydın ve Belediye Birim Müdürleriyle inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Yüklenici firma yetkililerinden teslim süresi ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akdenizli; “İlçemizde devam eden TOKİ inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Burada 304 daire ve 8 dükkan olmak üzere TOKİ inşaatımız başlamış bulunmaktadır. Huzur kenti Seydikemer’imize yakışan TOKİ binaları inşallah en kısa sürede tamamlanacak. Seydikemer Belediyesi olarak TOKİ inşaatına destek oluyor, üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

TOKİ inşaatının temel atma töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceğinin altını çizen Başkan Akdenizli; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki’ye, AK Parti önceki dönem Muğla Milletvekillerimiz Mehmet Yavuz Demir ve Yelda Erol Gökcan’a, burada en önemli emeğe sahip önceki Belediye Başkanımız şu anda ki Milletvekilimiz Yakup Otgöz’e ayrıca teşekkür ediyorum. Muğla Milletvekilimiz Kadem Mete’ye de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede temel atma törenini yapacağız.  Sayın Milletvekillerimizin Ankara’daki bütçe görüşmeleri devam ediyor. Bütçe görüşmelerinden sonra Milletvekillerimizin katılımıyla temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Burada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seydikemer’imize hayırlı olsun” diye konuştu.

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü; “Seydikemer için ihtiyaç olan toplu konutlar için çok sevinçliyiz. Burada emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize, burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin