ANKARA
Giriş Tarihi : 30-09-2023 11:42

Geri Sayım Başladı, Dünya Turizminin Kalbi Ankara’da Atacak

Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 16 Kasım'da Ankara'da gerçekleşecek. Başkent olmanın 100'üncü yılını kutlamaya hazırlanan Ankara dev bir turizm fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Turizmin başkenti olmaya aday Ankara'da düzenlenecek 6. Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 16-19 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Geri Sayım Başladı, Dünya Turizminin Kalbi Ankara’da Atacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin Başkent oluşunun 100. Yılı’nda Gordion Antik Kenti ve Arslanhane (Ahi Şerafettin) Camii’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne alınmasıyla büyük gurur yaşanan Ankara, Travelexpo Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ülkelerden şehirlere, otellerden seyahat acentelerine, kurvaziyer firmalarından sağlık turizmine, spor turizminden kamp karavana kadar sektörün tüm paydaşlar Ankara’da buluşacak.

Dünyanın bir çok bölgesinden alım heyetlerinin katılacağı fuarda yerel ve ulusal turizm medyasının temsilcileri, yüzlerce turizm otoritesi, sanatçı, yönetici ve akademisyenler de sunumlar yapacak, konuşmalar gerçekleştirecek.

Hazırlıkları süren ve şimdiden büyük ilgi uyandıran fuar ile Türkiye ve Ankara turizminin daha da büyük ivme kazanması bekleniyor.

 

-Birlik Haber Ajansı

AdminAdmin