FETHİYE
Giriş Tarihi : 02-10-2023 14:31

FETHİYE, ENDURO ŞAMPİYONASI FİNALİNE HAZIRLANIYOR

FETHİYE, ENDURO ŞAMPİYONASI FİNALİNE HAZIRLANIYOR

FETHİYE, ENDURO ŞAMPİYONASI FİNALİNE HAZIRLANIYOR

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 3. ve son ayağı Fethiye’de gerçekleştirilecek.
Türkiye Motosiklet Federasyonu, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Orman Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen şampiyona Akdeniz Off Road Park ta 7 Ekim Cumartesi günü Beşkaza Meydanında Yarış birifingi sonrası magazin startı ile başlayacak. 


Zorlu Parkurda Motokros Tadında Mücadele Edilecek 
Akdeniz Off Road Park Motokros parkuru’na geçecek sporcular sıralama turları ve ilk etap mücadelelerinde ter dökecekler. Şampiyonanın Fethiye yarışında sporcular, 550 metre uzunluğundaki parkurda birbirinden zorlu yapay engelleri geçmek ve sezon finali için kıyasıya mücadele edecekler.


Yarış Pistlerinin İhtiyar Delikanlısı Sarı Mehmet Anısına
8 Ocak 2023 tarihinde aramızdan ayrılan Fethiye Orman Spor Lisanslı Türkiye'nin 71 yaşındaki Sarı Mehmet lakaplı sporcusu Mehmet Özyarım anısına start alacaklar. Mehmet Özyarım, genç sporculara hem rakip hem örnek oluyordu. Kütahya’da yaşayan Özyarım, ilk motor tamirciliğine Fethiye'de başlayıp 30 yıl motor tamirciliği yaptıktan sonra 9 yıl önce motosiklet yarışlarına katılmaya başladı. Şampiyonalarda üç kategoride de yarışarak genç sporculara örnek olan ve sporun yaşının olmadığını göstermeye çalışan Özyarım, en büyük desteği ise çeşitli illerde gerçekleştirilen tüm yarışlarda daima yanında olan eşinden alıyordu. Özyarım, 9 yıl önce Fethiye Ormanspor’dan lisans çıkartarak ilk kez yarışlara başlamıştı.Özyarım’ın, bugüne kadar katıldığı şampiyonalarda birçok madalya ve kupa kazanmıştı.
Final Ve Ödül Töreni Pazar Günü
Süper enduroGP, Enduro Prestij, Enduro Usta, Enduro Hobi, Enduro Genç, Enduro Veteran ve Enduro Kadınlar kategorilerinde yarışlar yapılacak. Final ve ödül töreniyle şampiyona tamamlanacak.

AdminAdmin