MİLAS
Giriş Tarihi : 28-03-2023 14:37

Aday Adayı Mevlüt Kiriş Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Milas Belediye Meclisi Üyeliği görevinden istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili aday adayı olan Veteriner Hekim Mevlüt Kiriş, seçmenlerle birebir görüşmek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Aday Adayı Mevlüt Kiriş Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Kiriş, Milas'ın çeşitli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek kendisini tanıtıyor ve seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kiriş, Türkiye'nin ve Türk milletinin Milliyetçi Hareket Partisi'ne ve lideri Devlet Bahçeli'ye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Davamız, önce Türkiye davasıdır." dedi. "Devlet ve milletimizle her şeyden önce Türkiye" sözleriyle milli duruşlarının altını çizen Kiriş, küresel oyunlara karşı olduklarını ve Cumhur ittifakının milli duruşuyla tüm oyunları bozarak Türkiye Yüzyılında Türkiye’nin dünya tarihinde hak ettiği yeri alması için tüm güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Mevlüt Kiriş, seçmenlere hitaben yaptığı konuşmalarında, Türkiye'nin sorunlarına çözüm bulmak için Cumhur İttifakının ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin güçlü kadrosuyla birlikte Muğla’nın Milas'ın merkezinde olacağını ifade etti. Seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını temenni eden Kiriş, vatandaşların desteğiyle hedeflerine ulaşacaklarına inandığını belirtti.

AdminAdmin