SİYASET
Giriş Tarihi : 23-12-2023 14:41

AK Partiden Birlik Beraberlik Kahvaltısı

AK Partiden Birlik Beraberlik Kahvaltısı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde birlik beraberlik etkinliği düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu kahvaltılı organizasyonda, bir anlamda seçim startı verilmiş oldu.
Aksazlar Koyu’nda gerçekleşen programa AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, yönetim kurulu üyeleri, ilçe eski başkanları ve belediye başkan aday adayları katıldı. Sohbet havasında geçen kahvaltılı etkinlikte yapılan konuşmalarda birlik beraberlik mesajları verildi. Yerel seçimlerden zaferle ayrılmak istediklerini belirten İlçe Başkanı Bozyel, amaçlarının bu birlikteliği devam ettirmek olduğunu söyledi.
"Tarihe Geçmek İstiyoruz"
AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel yaptığı konuşmada, “Kahvaltının asıl amacı aday adayı arkadaşlarla mevcut teşkilatımızı bir arada buluşturmaktı. Burada bir nevi seçim startını vermiş olduk. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimleri kazanmayı hedefliyoruz. Partimiz kurulduğundan bu yana bu görevde bulunan birçok arkadaşımız oldu. Bazı arkadaşlarımız gelemedi, kırgınlıklarından değil şlerinden dolayı gelemediler. Hepsi bu partiye kendi dönemlerinde eserler bıraktı. Biz de bu birlikteliği devam ettirmek amacıyla sizlerin önerilerini her zaman dikkate alacağız. Yerel seçimlerin sonucunda Fethiye Belediyesi’ne, AK belediyeciliği getiren bir ilçe başkanı ve teşkilatı olarak tarihe geçmek istiyoruz. İnşallah bu da bize nasip olur” dedi.
GENEL MERKEZİN TAKDİRİNE GÖRE ADAYLAR BELİRLENECEK

AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça konuşmasında, “Adaylık süreci ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile olan görüşmelerimiz tamamlandı. Akabinde genel merkezin takdirine göre adaylar belirlenecek. Fethiye ise bizim için çok kıymetli. Ancak 2004 yılından bu yana Fethiye’de AK Parti olarak belediyeyi kazanamadık. 12 aday adayı var. Yakaladığımız birlik ortamını aday açıklandığında da devam ettirmeliyiz. Beraberliğimizi bozmamalıyız. İnşallah 31 Mart sonunda Fethiye’yi AK Parti ile buluşturacağız. Fethiye, AK Parti’ye en çok oy veren ilçeler arasında. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüştüğümüzde bana Fethiye’yi sormuştu. Fethiye’nin de yerel belediyecilik anlamında hükümetin gücüne ihtiyacı var. Fethiye’nin sorunlarını da bu şekilde çözeceğimizi düşünüyorum” şeklinde ifadeler kullandı.
AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Organizasyonun sonunda AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, İyi Parti Fethiye İlçe eski Başkanı Ali Fatih Çoban’a parti rozetini takdim etti.

AdminAdmin