SİYASET
Giriş Tarihi : 18-04-2023 06:52

Mete: "CHP'li belediyelerin götüremediği hizmeti de vatandaş bizden istiyor"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete, Marmaris'in mahallelerinde seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler yapıp incelemelerde bulundu.

Mete:

Mete, Marmaris seçim programı kapsamında ilk olarak büyük orman yangınlarda bazı evleri yanan Osmaniye Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle girişinde Osmaniye Muhtarı Mehmet Şahin ve vatandaşlarca karşılandı.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyip sohbet eden Mete, Marmaris'in büyük orman yangınlarında Osmaniye Mahallesi'nde yanan evlerin yerine yenisinin bir yılda tamamlanıp teslim edildiğini söyledi.

Mete, evleri yanan vatandaşlara 20'ye yakın yeniden yapıldığına vurgu yaparken, “Büyük yangında yanan evlerin yenisi 1 yılda teslim ettik. Eksiklikleri olduğunu öğrendik bugün onlarında tamamlanması için gerekli girişimleri başlattık.” diye konuştu.

Ardından Bayır Mahallesi'ne geçen Mete ve beraberindekiler Muhtar Aslan Eraslan ve mahalle sakinleriyle asırlık çınarın altında sohbet etti. Mete, vatandaşların taleplerini dinledi.

Daha sonra Taşlıca Mahallesi'ne geçen heyet, Muhtar Emin Özçelik ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Mete, Söğüt Mahallesi'nde de esnaf ziyareti yaparak bir süre de vatandaşlarla hasbihal etti. 

Sonra Bozburun Mahallesi'ne geçen Mete, esnaf ziyareti yaparak hayırlı işler diledi, Bozburun Futbol Sahası yenileme çalışmalarında incelemede bulundu.

Turgut Mahallesi Muhtarı Ümit Kaya ve mahalle sakinleriyle mahalle meydanında bir araya gelen Mete, sohbet edip taleplerini dinledikten sonra kısa bir konuşma yaptı.

Mete, daha sonra Orhaniye Mahallesi Muhtarı Cem Dinç ve vatandaşlarla mahalle pazaryerinde bir araya geldi.

Son olarak Hisarönü Mahallesi'ne geçen Kadem Mete, Muhtar Mehmet Ali Taştekin'le birlikte iftar davetine gelen vatandaşlarla selamlaştı tek tek hatırlarını sordu.

"VATANDAŞ ÇÖZÜMÜ BİZDE GÖRÜYOR VE BİZE İLERLİYORLAR"

Marmaris’te seçim çalışmaları hakkında gazetecilere kısa bir açıklamada bulunan Mete, mahallelerde vatandaşların ilginç taleplerde bulunduklarını söyledi.

CHP’li Büyükşehir Belediyesi ve Marmaris Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan sorunlarında vatandaşlarca kendilerine ilettiğini aktaran Mete şunları kaydetti:

"Biz vatandaşlarımıza 'Bu taleplerin çözümü bizim yetkimizde değil demememize' rağmen, 'biliyoruz ama yaparsanız siz yaparsınız, bu sorunları ancak siz çözersiniz, siz hükümet değil misiniz?' Diye de karşılık aldık. Sorunların da çözülmesi için gayret sarf edeceğimizi söyledik. Taşlıca’da ve Söğüt'te su yok. Su taşıdıkları Turgut'u da susuz bırakıyorlar. Yolları yok. Su da yol da CHP'li başkanların yönettiği büyükşehir ve ilçe belediyesinde. Ama vatandaş çözümü bizde görüyor ve bize iletiyorlar. CHP'li belediyelerin götüremediği hizmeti de vatandaş bizden istiyor. Bizde elbette çözüm için çalışacağız."

Marmaris ziyaretinde Mete'ye Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Muğla AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ceylan Koca, İlçe SKM Başkanı Anıl Berk, Muğla AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Ceylan Koca, Osmaniye Mahalle Başkanı Osman Şahin, Bayır Mahalle Başkanı Ali Yıldız, Taşlıca Mahalle Başkanı Mehmet Yüce, Söğüt Mahalle Başkanı Caner Bedir, Bozburun Mahalle Başkanı Minnet Eren, Turgut Mahalle Başkanı Mehmet Kaya, Orhaniye Mahalle Başkanı Ali Fuat Ersoy, Hisarönü Mahalle Başkanı Selim Yaşar, kadın ve gençlik kolları üyelerinin yanı sıra partililer eşlik etti.

AdminAdmin