YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 26-03-2024 17:54

Nizamoğlu “Biz proje üretip, projelerimizle konuşuruz”

Nizamoğlu “Biz proje üretip, projelerimizle konuşuruz”

 

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu, seçim çalışmalarını gece gündüz demeden vatandaşlarla bir araya gelerek, başarıyla sürdürüyor. Nizamoğlu, ziyaretlerinde kendisine ve meclis üyesi adaylarına gösterilen destekten dolayı teşekkür ederek; “Çocuklarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın, engelli bireylerimizin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu biliyoruz ve bu yönde her sosyal dokuya uygun projeler ürettik. Halk olarak boş vaatlerden, boş laflardan yeterince bıktık. Biz proje üretip, projelerimizle konuşuruz. Onlar bizi takip etmeye devam etsinler” dedi.

İYİ Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu ve meclis üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geliyorlar.

“Daha iyi bir Menteşe mümkün” diyen Nizamoğlu, ilçenin her köşesinde, her yerinde aynı istek ile beklentinin olduğunu, halkın artık değişim ve hizmet istediğini söyledi.
Menteşe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Nizamoğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı;
“Kırsaldan kente yaptığımız her ziyarette, halkımızın gönülden verdiği destekler, bizlerin gücüne güç katıyor.
Menteşe’mizin her köşesinde, hemşehrilerimizi ziyaretlerimiz aralıksız devam ediyor. Değerli halkımızın beklentilerini, sorunlarını, taleplerini dinliyor, akılcı ve çözüm odaklı projelerimizi anlatıyoruz.
Esnafımızın, çiftçimizin, memurumuzun, öğrencimizin kısaca her kesimden, her siyasi partiden olan vatandaşlarımızın desteğiyle daha yaşanabilir bir Menteşe için birlikte kazanacağız, birlikte çalışacağız yine birlikte yöneteceğiz.
Halkımızın, taleplerine karşılık bulduğu bir Belediye olacağız. Halkımızın sorunlara ‘Bakarız değil’, hemen çözüm bulmak için geliyoruz.
31 Mart zaferini, birlik ve beraberliğimizin gücüyle kazanacağız.  Menteşe'miz için gece gündüz demeden çalışacak, güzel kentimize ve değerli vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz.”

“BİZİ TAKİP ETMEYE DEVAM ETSİNLER”

Nizamoğlu, süreç ve projeleriyle ilgili de bir açıklama da yaparak;
“Halk olarak boş vaatlerden, boş laflardan yeterince bıktık. Artık halkımız hizmet istiyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın, engelli bireylerimizin hizmetlerin en iyisine layık olduğunu biliyoruz ve bu yönde her sosyal dokuya uygun projeler ürettik. 
Adaylığımı açıkladığım ilk gün, propaganda olarak ‘Bizi takip edin, farkımızı göreceksiniz’ demiştim. Diğer aday arkadaşlar, bizim projelerimize kadar takip etmişler. Çok benzerlikler var. Bizi takip etmeye devam etsinler. Biz proje üretip, projelerimizle konuşuruz.” diye konuştu.

AdminAdmin