MUĞLA
Giriş Tarihi : 03-10-2023 15:53

MSKÜ'de Bilgisayar Salonu Hizmete Açıldı

MSKÜ'de Bilgisayar Salonu Hizmete Açıldı

MSKÜ'de Bilgisayar Salonu Hizmete Açıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesinde, hayırsever bir vatandaşın bağışlarıyla oluşturulan 50 bilgisayarın yer aldığı salon hizmete açıldı.

Muğlalı hayırsever Gülsevim Odabaş tarafından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi binasında bulunan bilgisayar salonuna 50 bilgisayar bağışlandı. Bilgisayar salonunun açılışı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar tarafından gerçekleştirildi.

Bilgisayar salonunun açılışında konuşan Rektör Kaçar "Hayırsever vatandaşımız Gülsevim Odabaş tarafından Üniversitemiz Tıp Fakültesine yaptığı bilgisayar bağışı için teşekkür ediyorum. Bu bağış bizim için çok anlamlı. Muğlalıların üniversitelerine katkı yapması çok önemli. Katkının büyüğü küçüğü olmaz.

Üniversitemize sahip çıkması sadece Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine sahip çıkmak değil, Muğla’nın ve ülkenin geleceğine sahip çıkmak olarak görülmeli. Muğlalı hemşehrilerimiz tarafından Üniversitemize bu katkıların devam ettirilmesini ümit ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Kaçar, hayırsever vatandaş Gülsevim Odabaş’a Üniversiteye katkılarından dolayı plaket takdim etti.

AdminAdmin