MİLAS
Giriş Tarihi : 18-06-2023 17:17

Milas'a Şampiyonluk Kupası ve Madalyalarla Döndüler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen "Tazelenme Spor Olimpiyatları"nda Milas'ı temsil eden Milas Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi Spor Takımı, 14-15-16 Haziran tarihlerinde Muğla BESYO Kampüsü Spor alanlarında yapılan oyunlardaki üstün başarılarıyla gönülleri fethettiler.

Milas'a Şampiyonluk Kupası ve Madalyalarla Döndüler

Muğla, Milas, Marmaris, İzmir, Eskişehir, Antalya'dan spor olimpiyatlarına katılan 60 yaş üstü sporcular, 3 gün boyunca voleybol, masa tenisi, bocce, oryantiring, gülle ve atletizm branşlarında, katıldıkları okullar için yarıştılar.

Muğla Spor Olimpiyatları'nda Milas'ı temsil eden Milas Sıtkı Koçman Tazelenme Üniversitesi Spor Ekibi, spor oyunları sonunda Milas'a voleybolda şampiyonluk, masa tenisi erkek ve kadınlarda şampiyonluk, masa tenisi erkeklerde 3. ve 4'üncülük başarılarıyla döndüler.

Muğla Spor Olimpiyatlarının onur ödülü de, katıldığı yürüyüş yarışını yarıda bırakmayan engelli kadın sporcu Gönül Malıçok'a verildi.

Milas Voleybol Takımı, antenörleri Vedat Atabek'in koçluğunda, şampiyonluk maçında, Muğla Menteşe takımını finalde 2-0 yenerek, 6 takımın içinde olimpiyatların şampiyonluğunu kazandı.

Masa Tenisi Erkekler Mücadelesinde

Dr. Erdem Özkan ve kadınlarda ise Neşe Parıldar tüm rakiplerini yenerek masa tenisi şampiyonları oldular.

Masa tenisi erkeklerde Emekli Öğretmen Rıfat Uzman 3., Zeki Gümüş 4'üncülük madalyası aldılar.

Muğla Spor Olimpiyatları Onur Ödülü Engelli Sporcumuz Gönül Malıçok'a takdim edildi.

Muğla Spor Olimpiyatlarının son gününde BESYO Spor Salonunda spor oyunlarının ödülleri dağıtıldı.

Ayrıca bu yıl Tazelenme Üniversitesinden mezun olan kadın ve erkek tüm öğrenciler mezuniyetlerini havaya kep atarak kutladılar.

AdminAdmin