MARMARİS
Giriş Tarihi : 12-09-2023 10:15

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: BU CHP, ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR

AK PARTİ OLARAK BİZ ESERLERİMİZE DEVAM EDERKEN, MUHALEFET ŞEREFLİ ORDUMUZA DİL UZATIYOR…

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ:  BU CHP, ATATÜRK’ÜN KEMİKLERİNİ SIZLATIYOR

“Atatürk’ün Partisi olduğunu söyleyen CHP’nin bir milletvekili, Türk Milleti’nin gözbebeği olan Silahlı Kuvvetleri’mize dil uzatmış ve ağır ithamlarda bulunmuştur. HDP de bir açıklama yaparak bu milletvekiline sahip çıkmıştır. Dünyanın en şerefli, en mert ordusu olan TSK’yı suçlayan bu milletvekilini ihraç etmeyerek,  adeta bunu kabullenen CHP,  seçimlerde halkımızdan gereken cevabı alacaktır.” AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, ilçe ziyaretlerine Marmaris’te devam etti.

Görevine yeni başlayan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Otgöz, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen ile birlikte Marmaris Şehit Ahmet Benler İlkokulu’nda eğitim öğretim yılı başlangıç törenine katıldı. AK Parti İlçe Başkanlığında teşkilat ile toplantı yapan Milletvekili Otgöz,  sivil toplum kuruluşları, esnaf ve vatandaşlarla buluştu.  Bozburun’da yapımı tamamlanan sentetik çim sahada incelemelerde bulundu. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Marmaris temaslarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

AK PARTİ OLARAK BİZ ESERLERİMİZE DEVAM EDERKEN, MUHALEFET ŞEREFLİ ORDUMUZA DİL UZATIYOR… Yapılan bu saygısızlık asla kabul edilemez ve halkımızın nezdinde karşılık bulacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, biz Muğla’mıza son 21 yılda 62 Milyar TL tutarında yatırım kazandırdık. Son 5 yılda ise 47 Milyar TL tutarında yatırım ve hizmet aldık. Marmaris’imize de yatırımlar kazandırdık...

125 Yataklı Marmaris Devlet Hastanesi’nin inşaatı devam ediyor. Palyatif  Bakım Merkezi açtık. Marmaris şehir stadını, Marmaris’imize yakışır bir şekilde restore ettik ve açtık. Bozburun’da tamamlanan stadımızı açtık. Gençlik Merkezi, 1.500 seyirci kapasiteli spor salonu, 3 futbol sahası, 2 tenis kortu için protokol imzalandı. Selimiye’de Hazine’ye ait arazi, spor tesisi yapılması için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze tahsisi edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığımız bünyesinde, İçmeler Halk Plajını açtık. Orman yangınları sonrası yanan alanları tekrar fidanla buluşturduk. Evleri hasar gören hemşerilerimizin evleri yeniden yapıldı. Marmaris Sosyal Hizmet Merkezi için yer tahsisi yaptırdık ve açılışını yaptık. Yapmak bize, bozmak onlara. Bütünleştirmek bize, dağıtmak onlara… İnşallah çalışmalarımızı daha da hızlandırarak, yolumuza devam edeceğiz. AK Parti ailesi olarak bizlerin diğerlerinden farkımız, biz yapacağız onlar yıkacak. Biz Türkiye'yi ileriye ve yarınlara taşımak için gayret edeceğiz, onlar Türkiye'yi ayaklarından çekip geriletmek için uğraşacak. Dolayısıyla yapmak bize, bozmak onlara. Bütünleştirmek bize, dağıtmak onlara.

AdminAdmin