BODRUM
Giriş Tarihi : 05-03-2023 14:10

Bodrum Belediyesi Kampı En İyi Kamp Örneği Olarak Gösterildi

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinin ardından Bodrum Belediyesi tarafından Hatay - Arsuz’da kurulan Dostluk Kenti’ne ziyarete gelen Birleşmiş Milletler ve Together International Portekiz, Madrid ekibi ile İspanyol Sahra Hastanesi Ekibi tarafından deprem bölgesindeki “EN İYİ KAMP” örneği olarak gösterildi.

Bodrum Belediyesi Kampı En İyi Kamp Örneği Olarak Gösterildi

Yaklaşık olarak 1000 kişinin temel ihtiyaç hizmetlerini alarak konakladığı Dostluk Kentinde biri Portekizli olmak üzere 3 doktor ve 1 hemşire, günün 24 saati sağlık hizmeti vermektedir.

Dostluk Kentinde altısı Hollanda’dan olmak üzere 10 kişilik Psikososyal Destek Ekibi de çocuklar ve dezavantajlı bireyler öncelikli olmak üzere terapi hizmeti vermektedir.

Gönüllü Kreş öğretmenlerinin ve Psikologların ise dışarından gelenlerle birlikte 0-6 yaş arasındaki 200’den fazla çocuğumuz için, düzenli etkinlikler ve aktiviteler düzenlemekteler. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras: ’’Sizlerin desteği ile kurduğumuz ve herkesin takdirini kazanan Hatay - Arsuz Dostluk Kentimizdeki faaliyetlerimize, bölgede koşullar düzelene kadar devam edeceğiz.’’ dedi.

AdminAdmin