MİLAS
Giriş Tarihi : 20-10-2023 11:08

Milas’ta Filistin’e Destek İçin Toplandılar

Milas’ta Filistin’e Destek İçin Toplandılar

Milas’ta Filistin’e Destek İçin Toplandılar

Milas Kardeşlik ve Birlik Platformu, Atapark’ta Filistin’e destek açıklaması yaptı. MİLİMDER Başkanı Oktay Aşıcı; “Filistin’de ne işimiz var diyorlar? Bizim zulme uğrayan Müslümanların olduğu her yerde işimiz var” dedi.


Milas AtaPark’ta düzenlenen etkinliğe ellerinde Türk Bayrağı ve Filistin Bayraklarıyla, Milas AK Parti ilçe başkanı Emin Çelik, Milas AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Durmuş Özdemir ve çok sayıda Milas sakini katılarak Filistinli kardeşlerine destek olmak için toplandı.


Milas Kardeşlik ve Birlik Platformu Atapark’ta basın açıklaması yaparak Filistin’e destek verdi. Basın açıklaması Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Milas İmam Hatip Lisesi Mezunları Mensupları ve Gönüllüleri Derneği (MİLİMDER) Başkanı Oktay Aşıcı, Müslümanların zulme uğradığı her yerde işleri olduğunu ifade ederek; “Filistin’de ne işimiz var diye soruyorlar. Myanmar’da, Bosna Hersek’te Müslümanların mazlum olduğu her yerde işimiz olduğu gibi Filistin’de de işimiz var” dedi. Açıklamada İsrail’in yaptığı zulümler ve dünyanın yaşananlara sessiz kalması eleştirilerek İsrail’in durdurulması istendi.
Açıklamada sık sık tekbir getirilerek İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Açıklama Milas Müftüsü Yusuf Yaşar’ın ettiği dua ile sona erdi.

AdminAdmin