GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-09-2022 14:36   Güncelleme : 09-09-2022 14:39

Milletvekili Demir, “Bu ülkenin Cumhur İttifakı’na ihtiyacı var”

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Fethiye programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Demir, Cumhur İttifakı ortağı olan Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.

Milletvekili Demir, “Bu ülkenin Cumhur İttifakı’na ihtiyacı var”

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Fethiye programı kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Milletvekili Demir, Cumhur İttifakı ortağı olan Büyük Birlik Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye ilçe teşkilatlarına ziyarette bulundu.

 

İlk olarak beraberinde AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler ve yönetimini ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaptı.

 

Büyük Birlik Partisi Fethiye İlçe Başkanı Harun Güler yaptığı açıklamada, “Bizler milliyetçi davadan gelen insanlarız. Fethiye’de ilçe başkanımız özverili ve gayretli bir çalışma içerisinde. Fethiye’de, AK Parti’nin eksikliği şuydu; 20 yılda çok fazla ilçe başkanı değişti. Bunun partiye olumsuz etkileri oldu. Şu anda ilçe başkanımız ile iyi bir ivme kazandılar. Büyük Birlik Partisi olarak amacımız 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde ve ardından yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’yi en üste taşımak. Kişisel olarak da Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum ve destekliyorum. Sonuna kadar yanındayız” dedi.

 

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir açıklamasında, “Ülkemizin aydınlık geleceği adına Cumhur İttifakı’na ihtiyacı var. Cumhurbaşkanımız kendisine değil, Türkiye’nin istiklali ve istikbaline oy verilmesini istiyor. Onun için bu davada birlikteliğimiz her geçen gün artarak devam edecek. Her şey gözümüzün önünde yaşanıyor. Umarım vatandaşlarımız bunları en iyi şekilde idrak eder ve önümüzdeki seçimlerde kararını buna göre verir. Ben halkımızın sağduyusuna inanıyorum. Türkiye’yi kimse tutamayacaktır. Biz çok güçlü bir devletiz” ifadelerini kullandı.

 

MHP FETHİYE İLÇE TEŞKİLATI ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ve beraberindeki heyet daha sonra MHP Fethiye İlçe Teşkilatı’na ziyarette bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Çay, Sait Avcı ve ilçe yönetimi yer aldı. MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura’nın rahatsızlığı nedeniyle ziyarette bulunamadığı belirtildi.

 

İlçe Başkanı Cura’ya geçmiş olsun dileklerini ileten Milletvekili Demir, “Biz bir aileyiz.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin aydınlık geleceği, güvenli geleceği adına bu ittifak kuruldu. Bu ittifak hiçbir şekilde karşılıklı bir beklenti dahilinde olmadı. Tamamen beklentisiz, bir ittifak… Tek bir amacı var, bu devletin aydınlık ve gelişmiş daha da büyüyerek yarınlara doğru yürümesidir. Bu anlamda zaten Cumhurbaşkanımız ve genel başkanlarımız bu birlikteliğe verdikleri önemi her konuşmalarında belirtiyorlar. Ben sadece AK Parti Milletvekili değilim aynı zamanda bu ittifakın mensuplarının Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Büyük Birlik Partisi'nin de milletvekiliyim. Bu anlayışla görev yapıyorum. AK Parti'nin talepleri ne kadar önemliyse benim için ittifakımızın talepleri de o denli önemlidir. Bunu çok samimi duygularla ifade ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

AdminAdmin