SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2023 15:00   Güncelleme : 26-11-2023 15:16

BAŞKAN AKDENİZLİ SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLİ SEL FELAKETİNİN YAŞANDIĞI BÖLGEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN AKDENİZLI: “YAKA VE BAĞLIAĞAÇ'TA YARALARI SARACAĞIZ”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerinde yaşanan sel felaketi bölgesinde incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akdenizli, “Belediyemiz selden etkilenen vatandaşlarımızın mağduriyetini giderecektir” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, DSİ Fethiye İşletme ve Bakım Başmühendisi Onur Erdemir, Yaka Muhtarı Mustafa Dikişçi, Bağlıağaç Muhtarı Yücel Özdemir ile aşırı yağıştan kaynaklı sel baskınlarının olumsuz etkilediği Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Etkili olan sağanak yağışın ardından yaşanan afet sonrası Başkan Akdenizli’nin talimatlarıyla Seydikemer Belediyesi ekipleri, koordineli bir şekilde sel bölgelerinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Akdenizli mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletirken, ekiplerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYETİNİ GİDERECEĞİZ”

Başkan Akdenizli Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerinde yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Bölgemizde ve ilçemizde olumsuz hava şartları ve aşırı yağışlardan kaynaklı Yaka ve Bağlıağaç Mahallelerimizde sel felaketi yaşanmıştır. Çok şükür can kaybının olmadığı sel felaketinde vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek için ekiplerimiz sahada hummalı bir şekilde sürdürüyor. Sel felaketinin yaşandığı bölgelerde hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Devlet millet el ele vererek bu felaketin üzerinden de geleceğiz. Yaka ve Bağlıağaç'ta yaraları saracağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, yağışların devam edeceği bölgemizde temkinli olmaları. Sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun temennilerimi iletiyorum. Rabbim bir daha böyle afetler yaşatmasın” dedi.

Yaka Muhtarı Mustafa Dikişçi, Bağlıağaç Muhtarı Yücel Özdemir ve vatandaşlardan Başkan Akdenizli ve Belediye ekiplerine teşekkürlerini ilettiler

AdminAdmin