SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2023 15:02

BAŞKAN AKDENİZLİ, TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, TEMAYÜL YOKLAMASINA KATILDI

BAŞKAN AKDENİZLİ; “AK PARTİ'DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANIYOR”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla'da demokrasi şöleni havası içinde geçen Temayül yoklamasına katılıp, oy verdi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için AK Parti’de Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinde büyük bir kriter olan temayül yoklaması büyük bir coşku ve heyecanla sona erdi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla’da Menteşe Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan temayül yoklamasına katıldı. Başkan Akdenizli'ye, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Seydikemer Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, AK Parti Seydikemer İlçe Kadın Kolları, Mahalle Başkanları ve AK Partili üyeler eşlik etti. Başkan Akdenizli, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Seydikemer Belediye Başkanlığı için oyunu kullandı. Oy kullanma işlemlerinin ardından AK Parti Muğla Seçim Koordinatörü İbrahim Aydın ve AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça ile bir süre sohbet etti.

Başkan Akdenizli burada yaptığı açıklamada; “AK Partimizin temayül yoklaması şölen havasında geçti. AK Parti köklü bir parti. Bütün aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. İnşallah hak eden kazanır. 7 aydır Seydikemer’e hizmet ediyorum. Önümüzdeki süreçte de Seydikemer’e hizmet etmek istiyorum” dedi.

AdminAdmin