DALAMAN
Giriş Tarihi : 23-11-2023 22:00

UĞUR AKIN ŞAHİN, AK PARTİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI

UĞUR AKIN ŞAHİN, AK PARTİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI

 


14 Mayıs tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı olan fakat Ak Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyen Uğur Akın Şahin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den Dalaman Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Uğur Akın Şahin, Aday Adaylığı başvurusunu AK parti Dalaman İlçe Başkanlığı’na yaptı. Aday adaylığı başvurusu sırasında Uğur Akın Şahin’i, sevenleri yalnız bırakmadı. Başvuru toplantısına, AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, bazı STK Temsilcileri, Uğur Akın Şahin’in akrabaları ve partililer katıldılar.

Şahin Yaptığı Konuşmada Şu İfadelere Yer Verdi : 

Dalaman,

Seni, ancak şairlerin dili ile anlatabilirim Dalaman,

Sade bir mahallende yaşamanın bile, bir ömre değdiği Dalaman,

Sevdaaamm Dalaman,

Sayın İlçe Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerim,

Sayın İlçe Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerim,

Gençlik Kolları Başkanım ve Yönetim Kurulu Üyelerim,

Teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev almış, değerli Ak Partili Gönüldaşlarım,

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanım ve Yönetimi,

Cumhur İttifakının Kıymetli Üyeleri,

Çok değerli ailem ve siz basınımızın değerli temsilcileri, hepinizi en samimi duygularla, saygıyla, muhabbetle, hürmetle selamlıyorum.

Kamu hizmetine başladığım günden beri milletimin hizmetkârı olarak varış noktasını hiç düşünmedim. Verilen görevde, milletime layık olmak için çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanımızın, ‘’En büyük zenginlik, ne maldır, ne mülktür. Milletin samimiyetle yaptığı Allah ondan razı olsun duasıdır’’ sözünü rehber edindim.

Dalaman..!

Peygamber efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V.), Bilge Kağan, Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk, Recep Tayyip Erdoğan ve ismini buraya sığdıramadığım; milleti için bir ömrü feda eden, hepimize örnek olan, istikametimizi belirleyen kahramanlarımızın, yolumuza ışık tuttuğu bu kutlu yolculukta, 

Zengin toprakların, fakir evlatları olmayalım diye,

Dalaman’da yaşayan her insan gururla “Dalamanlıyım” desin diye,

 Evlatlarımız, esnafımız, köylümüz ve çiftçimiz, Yaşlısından gencine, küçüğünden büyüğüne, özel gereksinimli kardeşlerime kadar tüm vatandaşlarımız hak ettiği kaliteli yaşama kavuşsun diye,

Dalaman örnek projeler şehri olsun diye,

2024 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Dalaman Belediye Başkanı aday adayıyım.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın himayelerinde tesis edilen TÜRKİYE YÜZYILI projesi kapsamında; Sürdürülebilirliğin, Huzurun, Kalkınmanın, Değerlerin, Gücün, Başarının, Barışın, Bilimin, Haklının, Verimliliğin, İstikrarın, Şefkatin, İletişimin, Dijitalin, Üretimin, İstikbalin, Gençliğin Yüzyılı projelerinde başarılı olmak için Dalaman adına çalışacağım.

Seçim sath-ı mailine girdiğimiz bugünden itibaren Ak Partinin Türkiye vizyonunu, gelecekte yapacaklarımızı ilçemizde yaşayan her seçmene anlatacağız. Seçmenin vermediği oy yoktur, siyasetçinin alamadığı oy vardır. Bu düsturla, elimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın eli olacak ve tüm vatandaşlarımıza dokunacağız; usanmadan, küsmeden, coşkuyla ve enerji ile anlatacağız.

 Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın söylediği “Davası olana 'Yorulmuyor musun?' diye sorulmaz. Biz ölünce yoruluruz. Vatan, millet, hizmet aşkıyla hizmet üretmeye devam edeceğiz.” sözü ajandamın başlığıdır. Yorulmayacağım, milletimize hizmet ettiğim her anın kıymetini biliyorum, bileceğim, mükâfatını ahirette alacağım.

Siyasette isimlerin önemi yoktur. Millete vakfettiğimiz yekûn fayda vardır. Bu yüzden seçimi kazanan Uğur Akın ŞAHİN değil, DALAMAN HALKI OLACAKTIR.

Boş muhabbetler, çay kahve sohbetleri, kısır dedikodular, siyasi hesaplaşmalar ile kaybedecek zamanımız yok. İlk talimatım makam masasının yerine toplantı masası yerleştirilmesi olacak, ilk günden itibaren hızla eksiklerimizi tamamlayacağız. İmar, tarım, turizm ve sosyal projeler olarak dört ana başlıkta topladığımız projeler hayata geçirilecek. İlçemizin sorunlarını biliyoruz, vakıfız. Dersimize çok iyi hazırlandık. Uzman ekiplerimiz çok uzun süreden beri çalışıyor. Lansmanımızda ekip arkadaşlarımızın da sunumu ile tüm mahallelerimizde proje tanıtım toplantıları yapacağız. VE BU HALKA HESAP VERECEĞİZ, HESAP VERECEĞİZ HESAP VERECEĞİZ.

9 Temmuz 2024 tarihinde, yani seçimden 100 gün sonra yapacağımız basın açıklamasının davetini şimdiden yapıyorum. Seçimden 100 gün sonra projelerimizin mevcut durumlarını sizlerle paylaşıp, bilgilendirme yapacağım.

SİZLERDEN DESTEK VE DULARINIZI BEKLİYORUM. YAPILACAK SEÇİMLERİN ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE, DALAMAN’IMIZA HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM.

 

Uğur, Dalaman’a uğurlu gelecek…

 

AdminAdmin