FETHİYE
Giriş Tarihi : 01-02-2024 10:55

TEMAD Fethiye Meslek Büyüklerini Onurlandırdı

TEMAD Fethiye Meslek Büyüklerini Onurlandırdı


Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Fethiye şubesi yönetimi; meslek büyüklerini onurlandırdı.  Pelikan Kafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde; meslekte ve emeklilikte 45 yılını doldurmuş meslek büyüklerine onur belgesi takdim edildi. Yoğun katılımın olduğu etkinliğe; TEMAD Fethiye şubesi başkanı Cemil Sütçü ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Mustafa Çiçek, Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ile dernek üyeleri ve Fethiye’de yaşayan emekli astsubaylar katıldı.
“MESLEK BÜYÜKLERİMİZİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Fethiye şubesi başkanı emekli astsubay Cemil Sütçü konuşmasında “Bu gün burada bu kahvaltı etkinliğimizi organize etmemizin iki sebebi bulunmaktadır. Birincisi derneğimize yeni katılan üyelerimizi tanımak ve dayanışmayı arttırmaktır. İkincisi ise  ömürlerinin  en güzel yaşamlarını vatanımızın bağımsızlığı ve vatandaşlarımızın huzuruna adayarak; ölümü göze almış, Türk bayrağının dalgalandığı en güzel yerlerde görev yapmış, meslekte ve emeklilikte 45 yılını doldurmuş, meslek büyüklerimizi onurlandırmak istedik. Kendilerine çok yakışacağını düşündüğümüz için onlara yaşayan çınarlarımız demek istiyorum. Kendilerine saygı ve şükranlarımızı sunarken birlikte daha nice uzun ömürler dilerim. TEMAD Fethiye çatısı altında bizlere örnek davranışları, hayata dair görüş ve önerileri için onlara hak ettikleri saygının bir göstergesi olarak kendilerine bu onur belgelerini hep birlikte saygıyla takdim edeceğiz. Meslek büyüklerimizi hiçbir zaman unutmayacağımızı bilmelerini isterim. Birlik ve beraberlik ruhu içinde daha nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle etkinliğimize ve bu güzel birlikteliğimize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi. TEMAD Fethiye şubesi başkanı Cemil Sütçü’ nün konuşmasından sonra meslekte ve emeklilikte 45 yılını doldurmuş astsubaylara onur belgeleri takdim edildi.
“VATAN, MİLLET VE BAYRAK İÇİN HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ”
Onur belgesi töreninden sonra aynı zamanda TEMAD Fethiye şubesi üyesi olan Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal bir konuşma yaptı. Namık Ünal konuşmasında “derneğimiz Fethiye’de kurulduktan sonra başarılı bir şekilde faaliyetlerine başlamış, ismini söz ettirmiş ve ilçemizde yaşayan emekli astsubayların da var olduğunu kabul ettirmiştir. Fethiye protokolünde ve kamuoyunda yerini almıştır. Dini ve milli bayramlarımızda düzenlenen etkinliklerde emekli astsubayları temsil etmiştir. Dünya Astsubaylar Gününde tören düzenleyerek,  milli  bayramlarımız da Ata’mıza çelenk sunarak, Başkomutan Atatürk’ün izinde olduğumuzu perçinlemiştir. Devletimizin resmi kurumlarına ziyaretlerde bulunarak;  vatanımızın, milletimizin ve devletimizin bölünmez bütünlüğü için her zaman göreve hazır olduğumuzu belirtmiştir. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile bütünleşerek Şehitlerimizi unutturmamış, Şehitlerimizin ruhları için dini vazifelerimizi yerine getirmiş, ruhları için Kur’an okutup, dualarda bulunup, lokma hayrı etkinliği düzenlemiştir. Terörü kınayarak ve lanetleyerek, güvenlik kuvvetlerimize her zaman destek olmuştur. Bu günde düzenlenen etkinlik ile meslek büyüklerimizi unutturmamış, onları onurlandırmıştır. Bizleri her ortamda en üst düzeyde temsil eden ve her konuda yardımcı olan TEMAD Fethiye şubesi başkanı Sayın Cemil Sütçü ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Emekli astsubaylar olarak vatan, millet ve bayrak için her zaman göreve hazırız” dedi. Konuşmalardan sonra toplu olarak hatıra fotoğrafı çekimi ile etkinlik sona erdi.

AdminAdmin