SİYASET
Giriş Tarihi : 01-01-2024 14:31

BARIŞ SAYLAK’TAN YILBAŞI MESAİSİ

BARIŞ SAYLAK’TAN YILBAŞI MESAİSİ

SAYLAK, YENİ YILI KAMU ÇALIŞANLARI VE HASTA ÇOCUKLARLA BİRLİKTE KARŞILADI

Ak Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, yılbaşı gecesini yoğun bir mesai yaparak geçirdi. 2023’ün son saatlerine çalışarak giren hemşehrilerini unutmayan Barış Saylak, eşi Aysel Saylak ile birlikte Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Saylak, Devlet Hastanesi’nde yatan çocuk hastaları da yeni yıl hediyeleriyle sevindirdi.

Ak Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, yılbaşı gecesini vatandaşlarla iç içe geçirdi. Gece boyunca eşi Aysel Saylak ile birlikte kurum ziyaretleri yapan Saylak, görev başındaki güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı, tatlı ikramında bulundu.

Barış Saylak ilk olarak Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, yılbaşı gecesinin düzen ve asayişini sağlamak için ailelerinden ayrı kalan emniyet mensuplarını yeni yılını kutladı. Saylak’ın bir sonraki durağı Milas Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği oldu. Kolluk güçlerinin üstün gayret ve özverisiyle Milas’ın güvenliğini sağlamak adına yaptığı görevin önemini vurgulayan Barış Saylak, “Sizlerin fedakarlığı sayesinde hemşehrilerimiz huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyor. Hepinizin yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Saylak daha sonra Milas İtfaiye Amirliği’ni ve 112 Acil Yardım İstasyonunu ziyaret ederek buradaki personelle bir süre hasbihal etti, tatlı ikramında bulundu. Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Milas Devlet Hastanesi Acil Servisinde nöbet tutan hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarına da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Hasta ve hasta yakınlarına moral veren Saylak, Devlet Hastanesi’nde yatan hasta çocukları da küçük birer yılbaşı hediyesi ile sevindirdi. 

Yeni yılı nöbet tutarak karşılayan hemşehrilerine yılbaşı ruhunu hissettirmek için gece boyu mesai yapan Barış Saylak’ın ziyaretleri, yeni yılın ilk saatlerine dek devam etti.   

AdminAdmin