GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-01-2024 12:44   Güncelleme : 15-01-2024 18:57

SEYDİKEMER, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TEK YÜREK

SEYDİKEMER, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TEK YÜREK

SEYDİKEMER, HAFTAYA ŞEHİTLERİMİZİ ANARAK BAŞLADI

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde hain terör örgütünün saldırısı sonucu şehit olan kahraman askerlerimiz için Seydikemer’de saygı programı gerçekleştirildi.

Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinden gelen 9 şehit haberi tüm Türkiye’nin yüreğini dağladı. Şehit haberinin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydikemer’de de birlik, beraberlik mesajı verildi. 

Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığı Binası önünde Irak'ın kuzeyinde sürdürülen Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 kahraman askerlerimiz için düzenlenen saygı programına Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Demiriz, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Birim Müdürleri, Belediye Personeli ve vatandaşlar katıldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “VATAN BÖLÜNMEZ, ŞEHİTLER ÖLMEZ”

Program kapsamında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi. Programın ardından açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Kuzey Irak’ta Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan 9 askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. PKK Terör örgütünün, terör olaylarının bir an önce bitmesi temennisindeyiz. Vatan bölünmez, şehitler ölmez” dedi. 

 

AdminAdmin