GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-12-2023 07:04

Irak’ın kuzeyinden acı haber; 3 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

Irak’ın kuzeyinden acı haber; 3 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda 3 askerin şehit olduğunu, 4 askerin de yaralandığını açıkladı
Irak’ın kuzeyinden acı haber; 3 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı
Bölücü Terör Örgütü’nün Irak’ın kuzeyinde düzenlediği  saldırı sonucunda  3 askerimiz şehit olurken, 4 askerimiz yaralandı.

Milli Savunma Bakanlığı’nın Twitter hesabı üzerinden duyurduğu olayda hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin kaçış istikametlerine düzenlenen hava harekatlarında ilk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Irak’ın Kuzeyi’nde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.

Bölgede bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar kapsamında temas devam etmektedir. Belirlenen hedeflere ve teröristlerin kaçış istikametlerine ani hava harekatları düzenlenmiştir. İlk belirlemelere göre 4 terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.”

AdminAdmin