MENTEŞE
Giriş Tarihi : 15-08-2023 12:43

Park çöplüğe döndü! Vandallık pes dedirtti...

Park çöplüğe döndü! Vandallık pes dedirtti...

Park çöplüğe döndü! Vandallık pes dedirtti...

Muğla’da özellikle yaz aylarında oldukça rağbet gören Güneşevi Parkı, son günlerde kimliği belirsiz kişilerce atılan çöplerle gündeme geliyor.

Menteşe ilçesi Muslihittin Mahallesindeki Güneş Evi Parkı’nda belediye ait salıncaklar ve çevresi adeta kullanılamaz hale geldi.

Kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan alkol şişeleri, içecek kutuları ve ambalaj atıkları görüntü kirliliği oluşturuyor.

Salıncaklar önünde oluşan çukurlarda biriken pis sular ise hem salıncak kullanımını engelliyor hem de insan sağlığını tehdit ediyor.

Özellikle akşam saatlerinde aileleri ile birlikte parkta serinlemek ve dinlenmek isteyen vatandaşlar, bu çirkin görüntü ve pis kokuya tepki gösterdi.

 

Çöpleri atanları "çevre düşmanı" olarak nitelendiren mahalle sakinleri, bu vandallık karşısında yetkililerin bir an önce önlem almasını istedi.
Vatandaşlar özellikle salıncaklar önünde biriken pis suların belediye yetkilileri tarafından acilen bertaraf edilmesini talep etti.

Öte yandan park içindeki çay bahçesinin son derece nezih ve temiz hizmet verdiğine dikkati çeken vatandaşlar, salıncakların bulunduğu alanın çöp içinde olmasının Muğla'ya yakışmadığını dile getirdi.

AdminAdmin