SİYASET
Giriş Tarihi : 28-12-2023 21:37

Eski ilçe başkanı Hıra’dan belediye başkanı Karaca’ya Osman Gürün tepkisi! “Bir kere bile Osman Gürün demedi”

Eski ilçe başkanı Hıra’dan belediye başkanı Karaca’ya Osman Gürün tepkisi! “Bir kere bile Osman Gürün demedi”

 

Muğla’da 31 Mart Yerel Seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün veda ziyaretleri kapsamında Fethiye ilçesine geldi.
Burada partisinin ilçe başkanlığını ziyaret eden Gürün, CHP'li Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir ve partililerle bir araya geldi.
Seçim çalışmalarının ele alındığı program sırasında CHP eski İlçe Başkanı Yusuf Ziya Hıra, mevcut belediye başkanı Alim Karaca'ya tepki gösterdi.
“1,5 SAAT CANLI YAYINDA BİR KERE OSMAN GÜRÜN DEMEDİ”
Katıldığı bir televizyon programda ilçeye yapılan yatırımları sanki kendi yapmış gibi anlattığını ve Osman Gürün'ün adını hiç kullanmadığını iddia eden Hıra, şöyle konuştu:
“Başkan Karaca bir televizyonda 1,5 saat canlı yayına çıktı. Evet burada bütün hizmetlerde Osman Gürün’ün ne kadar payının olduğunu burada söylersin. Ama televizyondaki 1,5 saatlik canlı yayında ya bir kere ‘Osman Gürün’ demedi. Çok acıttı bu benim canımı. Ben düşüncelerimi iki başkan da buradayken söyleyeyim dedim.”
“ÇOK AYIP”
Bu sözler üzerine arada giren CHP’li Başkan Karaca da Hıra’yı sokakta kendi aleyhinde konuşmakla suçladı. 
Karaca, “Yusuf Hıra. Bak sizin söyledikleriniz de bizi çok acıttı. Kusura bakma sokaklarda söylediklerinizi ben biliyorum. Osman Gürün ile aramdaki sevgiyi hiç kimse ölçemez. ‘Büyükşehir’ demişimdir. Önümüzdeki günlerde de televizyonlara çıkacağız. Orada da söyleriz. Anlatabildim mi? Ama sokaklarda sizin söyledikleriniz de beni üzmüştür, acıtmıştır bil. Söylemedim diyebilirsen buyur de. Çok ayıp, çok ayıp.” ifadelerini kullandı. 
“30 YIL SONRA FETHİYE’Yİ ALMIŞIZ, KAYBETTİRMEK İÇİN KENDİ PARTİLİLERİMİZ KULİS YAPIYOR”
Karaca, sürekli sokakta kulis yapıldığını da iddia ederek, şunları kaydetti:
“Bıdı bıdı bıdı. Abi böyle olmaz. Böyle olmaz yani. 30 yıl sonra Fethiye’yi almışız, kaybettirmek için kendi partililerimiz orada burada kulis yapıyor. Yani bunu yaptığınız takdirde olmaz. Fethiye’yi kaybettiler. Şimdi MHP’ye verdiler Fethiye’yi duymuşsunuzdur. Ne olacak arkadaşlar? 720 kişiyi Fethiye Belediyesine işe almışız. Büyükşehir Belediyemizde 5-6 bin kişi çalışıyor. O kadar emek veren çocuklarımız orada çalışıyor. Ne olacak? Hepsini kapının önüne koyacaklar. Derdiniz nedir? Ha bireysel çıkarlarınız varsa bilemem. Biz bireysel çıkarlar doğrultusunda belediyeleri yönetmeyiz. Halkın çıkarları doğrultusunda hizmetleri yaparız. Böyle de devam edeceğiz.”   
Osman Gürün ve diğer partililerin müdahalesiyle tartışma daha da büyümeden sonlandı.

AdminAdmin