MUĞLA
Giriş Tarihi : 06-06-2023 17:39

OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER HOKEY TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA YAPILDI

OKUL SPORLARI KÜÇÜKLER HOKEY TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MUĞLA'DA YAPILDI



Okul Sporları Hokey Küçük Kızlar ve Erkekler Türkiye Birinciliği 2-6 Haziran 2023 tarihlerinde Kötekli Futbol Sahasında tamamlandı.
Ankara, Çanakkale, Diyarbakır, Denizli, İstanbul, Kırıkkale, Kocaeli, Mersin, Zonguldak ve Muğla'da dahil 10 farklı ilden 7 Kız, 7 Erkek toplam 168 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
Kızlarda final maçı Kırıkkale Atatürk Ortaokulu ve Denizli Fevzi Tokat Ortaokulu arasında  oynandı, penaltılara giden maçı Kırıkkale Atatürk Ortaokulu kazanarak Türkiye Birincisi oldu.
Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu turnuvada 4.lük elde etti.
Sonuçlar;
1. Kırıkkale Atatürk Ortaokulu
2. Denizli Fevzi Tokat Ortaokulu
3. Ankara Ahmet Kabaklı Ortaokulu 
4. Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu 
Kızlarda dereceye giren takımların ödüllerini Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serkan Paçalı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yıldız Yılmaz takdim etti.
Erkeklerde ise Diyarbakır Nuri Zeki Has Ortaokulunu uzatmalarda yenen Kocaeli Kubilay Ortaokulu Türkiye birincisi oldu.
Sonuçlar;
1. Kocaeli Kubilay Ortaokulu
2. Diyarbakır Nuri Zeki Has Ortaokulu
3. Diyarbakır Ahmet Yesevi Ortaokulu 
4. Ankara Ahmet Kabaklı Ortaokulu
Erkeklerde dereceye giren takımların ödüllerini, Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yavuz Karahasanoğlu ve Hokey Federasyonu MHK üyesi Ercan Söylemez takdim etti.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi "Muğla'da dahil 10 farklı ilden 168 sporcu olmak üzere antrenör ve idarecilerle birlikte 200'e yakın kafileyi ilimizde ağırladık. Katılan tüm takımlara teşekkürler ediyor, dereceye giren takımları tebrik ediyoruz."

AdminAdmin