ORTACA
Giriş Tarihi : 19-02-2024 16:17   Güncelleme : 19-02-2024 16:21

Başkan Alim Uzundemir Ortaca Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Başkan Alim Uzundemir Ortaca Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından Uzundemir Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Halkımızın sağlığına yönelik her türlü adımı atmaya kararlı olan Ortaca Belediyesi olarak, hastanemize kazandırılan bu yeni momografi cihazının, tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz. Halkımızın sağlığı konusunda elimizden gelenin en iyisini yapmak adına birlikte çalışmaya devam ederek, daha sağlıklı bir gelecek inşa etmek için çaba göstereceğiz."

Ortaca Devlet Hastanesi'nde Başhekim Uz. Dr. Erol ÇETİNKAYA'yı ziyaret ederek, Momografi makinasının Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığı ve 3 ay içinde İlçe Devlet Hastanemize kazandırılacağına dair müjdemizi verdik Bu önemli gelişme sayesinde, ilçe halkımızın sağlık hizmetlerine daha etkin bir şekilde erişmeleri müjdeli bir haberdir.

Sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini ve kalitesini artırmak, halkımızın sağlığını korumak adına üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Herkesin temel bir hakkı olan sağlık hizmetlerinin, toplumun genel refahı ve sağlığı için hayati öneme sahip olduğunu biliyoruz. Ortaca Belediyesi'nin gösterdiği çaba, toplumun sağlık alanında daha iyi bir geleceğe sahip olmasına katkı sağlayacaktır.

Bu tür çalışmaların, diğer yerel yönetimler ve kurumlar tarafından da örnek alınarak yaygınlaştırılmasını ve toplumun genel sağlık durumunun daha da iyileştirilmesini umuyoruz.

AdminAdmin