FETHİYE
Giriş Tarihi : 18-09-2023 11:37

Susma Hakkını Kullandı

Susma Hakkını Kullandı

Susma Hakkını Kullandı

İş insanı Murat Erdoğan tutuklanıp cezaevine gönderilirken, Murat Erdoğan’ın emniyette ve savcılıkta susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.


Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde tartıştığı kuzeni Bilal Erdoğan ile eşi Fatma Erdoğan’a aracıyla çarpıp Bilal Erdoğan’ın ölümüne, kuzeninin eşi Fatma Erdoğan’ın ise ağır yaralanmasına neden olan iş insanı Murat Erdoğan tutuklanıp cezaevine gönderilirken, Murat Erdoğan’ın emniyette ve savcılıkta susma hakkını kullanarak ifade vermediği öğrenildi.


Fethiye’de büyük yankı yaratan olayda iş insanı Murat Erdoğan bilinmeyen nedenle tartıştığı kuzeni Bilal Erdoğan ve eşi Fatma Erdoğan ile A.E. isimli şahsın üzerine Karaçulha Toptan sebze Hali içerisinde aracını sürüp Bilal Erdoğan’ın ölümüne Fatma Erdoğan ile A.E isimli şahsın yaralanmasına neden olmuştu. Olaydan sonra kaçan ve Denizli’de yakalanan Murat Erdoğan nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Murat Erdoğan’ın hem emniyette hem de çıkarıldığı Cumhuriyet Savcılığı ve nöbetçi mahkemede susma hakkını kullanıp olayla ilgili ifade vermediği, savunma yapmadığı ve delillerin toplanmasını istediği öğrenildi. Murat Erdoğan’ın kuzeni Bilal Erdoğan’ı kasten öldürme, Fatma Erdoğan’ı ise kasten yaralama suçları nedeniyle tutuklandığı iddianamenin de kasten öldürme ve kasten öldürmeye teşebbüsten hazırlanacağı kaydedildi.

AdminAdmin