YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 23-03-2024 21:34

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ BAFA VE CUMHURİYET MAHALLLESİ’NDEYDİ...

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ BAFA VE CUMHURİYET MAHALLLESİ’NDEYDİ...


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, yoğun tempoyla mahalle toplantılarına devam ediyor. Yerel seçimlere kısa bir zaman kala her gün bir mahallede toplantı gerçekleştiren Başkan Adayı Topuz, bazı günler ise aynı günde iki toplantı gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geliyor.
Çalışmalarının gündüz bölümünde Bafa Mahallesi sakinleriyle buluşan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, akşam bölümünde ise Cumhuriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımlı toplantılarda vatandaşlara hitap eden Başkan Adayı Topuz, mahallelerde ve Milas genelinde yapılacak çalışmaları mahalle sakinleriyle paylaşıyor.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği mahalle buluşmasına Muğla Milletvekili Gizem Özcan’da katıldı.
Bafa Zeytinyağı Satış Merkezi müjdesi...
Çalışmaların sabah bölümünde ilk olarak Bafa Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Adayı Topuz, mahalleye gerçekleştirdiği ziyaretlerde muhtar ve vatandaşların ilettiği eksiklikler hakkında projeler üretildiğini belirterek, göreve gelmesinin ardından bu çalışmaların ivedilikle hayata geçirileceğini ifade etti. İlçemizde zeytinciliğin önemine değinen Milas Belediye Bşkan Adayı Fevzi Topuz, Bafa Mahallesi sakinlerine mahallede yapılması planlanan Bafa Zeytinyağı Satış Merkezi’nin müjdesini verdi. 
Konuşmasını tamamlamasının ardından önceki dönem Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez ve CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya ile birlikte vatandaşları selamlayan Başkan Adayı Topuz’a Bafa Zeytinspor taraftarları tarafından takımın logosu bulunan atkı hediye edildi. Toplantı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının mahalle sakinlerine tanıtılması ile son buldu.
Çalışmaların gündüz bölümünü tamamlayan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz akşam bölümünde Cumhuriyet Mahallesi’nde yoğun katılımla coşkulu bir şekilde gerçekleşen mahalle toplantısı gerçekleştirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Gizem Özcan’ın da katıldığı toplantıda Başkan Adayı Topuz projelerini anlattı. 
‘İşimiz gücümüz Milas, işimiz gücümüz Muğla’...
Toplantıda açılış konuşmasını CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya gerçekleştirdi. Başkan Çetinkaya; “Yerel seçimler yaklaştı artık son haftalardayız ve çalışmalarımızı, yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı vatandaşlarımıza anlatmaya devam ediyoruz. Bugün de Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan değerli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bugün burada alanı doldurup bizlere destek olduğunuz için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. İşimiz gücümüz Milas, işimiz gücümüz Muğla. Sizlerden Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkan Adayımız Fevzi Topuz’a destek istiyorum” dedi.
‘Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun’...
CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya’nın ardından CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan bir konuşma gerçekleştirdi. “Cumhuriyet Mahallesi sakinlerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diyerek sözlerine başlayan CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan; “Büyükşehirde Ahmet Başkanımızla Milas’ta Fevzi Başkanımızla31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden başarıyla ayrılacağımıza yürekten inanıyorum. Fevzi Başkanı sizlere anlatmama gerek yok. Siz zaten yaptıklarıyla tüm çalışmalarıyla çok iyi biliyorsunuz. Hem yüce meclisimizde bizleri temsil etti hem Milas’ımız için Belediye Başkanlığı görevini de daha önce yürüttü. Bugün yine hizmet aşkıyla sizler için bir kez daha dedi. Milas’ta bugün Cumhuriyet Mahallesi’nde görüyorum ki mahalle o yetkiyi şimdiden teslim etmiş. Başkanımıza hayırlı uğurlu olsun. Siz değerli mahalle sakinlerimize toplantıya yoğun katılımınız ve sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Milas’ızın 132 mahallesine hizmet etmek için yola çıktık...
CHP Muğla Milletvekiki Gizem Özcan’ın konuşmasını tamamlamasının ardından sahneye Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz davet edildi. “Milas’ızın 132 mahallesine hizmet etmek için yola çıktık. Cumhuriyet Mahallesi her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ne Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olan arkadaşlarımıza hep destek vermiştir hep arkasında olmuşlardır” diyerek sözlerine başlayan Başkan Adayı Topuz, göreve gelmesinin ardından mahallede yapılması planlanan projeleri anlattı. Milas için hazırlanan büyük projeleri olduğunu belirten Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz 2024-2029 arasında yapımı planlanan Fuar Alanı, Gıda Pasajı, Otopark ve Pazaryeri, Yöresel Ürün Pazarı- Turist Karşılama Merkezi, Tarih ve Deneyim Müzesi, Kreş ve Gündüz Bakım Evi, Çocuk Bilim Merkezi, Soğuk Hava Deposu ve Sebze Hali, Şehir Kulübü, Katlı Otopark, Huzur Evi ve Yaşam Köyü, Spor Kompleksi, Mesire Alanı, Bafa Zeytinyağı Satış Merkezi, Keramos Sosyal Tesisleri, Güllük Semt Pazarı, Beçin Semt Pazarı proje çalışmalarını kurulan dev ekran aracılığıyla vatandaşlara izletti. Projeler vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı ve uzun süre alkışlandı.
‘Sizlerden görev ve yetki istiyoruz’...
Projelerini tanıtmasının ardından sözlerine devam eden Başkan Adayı Topuz, “ Sağlıklı bir kent yaratmak için, yaşanabilir bir kent yaratmak için, güvenli bir kent yaratmak için, çağdaş bir kent yaratmak için, kısacası gücümüzü Milas halkından güvenimizi de yaptığımız işten almak üzere sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Kültürüne, doğasına sahip çıkan bir belediyecik anlayışını hayata geçirmek için, yeşiline doğasına sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı için, gençlerimizi teknolojiyle buluşturan bir belediyecilik anlayışı için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde insanı esas alan, insana dokunan projeleri sizler için yapmaya kararlı olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz” dedi.
Toplantı Belediye Meclis Üyesi Adaylarının mahalle sakinlerine tanıtılması ve muhtar adaylarıyla çekilen fotoğrafın ardından son buldu. 
 

AdminAdmin