SİYASET
Giriş Tarihi : 07-12-2023 19:12

Tokat'tan CHP Fethiye'ye Ziyaret

Tokat'tan CHP Fethiye'ye Ziyaret

Milas Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, seçim çalışmaları kapsamında CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti
Sohbet havasında geçen ziyarette Milas Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat, faaliyetleri hakkında CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu’ya bilgiler aktardı. Aday adaylığı için başvurusunu son günde gerçekleştirdiğini belirten Aday Adayı Tokat, deneyimi ile göreve hazır olduğunu söyledi.
Milas Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat yaptığı açıklamada, “Muğla Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatımı son gün yaptım. Düzenlenen programa güzel bir katılım oldu. Örgütte 35. yılım. Bu süreçte çeşitli görevlerde bulundum. 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. İlde değişim süreci oldu. Böyle olunca kararımı değiştirerek, büyükşehir belediye başkan aday adayı oldum. Milas’ta elimden geldiğince çalıştım. Basamakların birer birer çıkılarak, temsil yerlerine gelmenin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Örgütün mutfağından geliyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni yönetmeye hazırım. Milas, Türkiye çapında büyük bir ilçe... 3 dönemdir Milas’ı yönetiyorum. Milas’ta çok sayıda sorun çözüldü. Deneyimim ile bu işe hazır olduğumu düşünüyorum. İnşallah en doğru kararı genel merkez verecektir. Süreç hepimize hayırlı olsun” dedi. 
Ziyarete teşekkür eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Milas Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Tokat’a çıktığı bu yolda başarılar diledi.

AdminAdmin