SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-11-2023 22:49

İlçe millî eğitim müdürü ve öğretmenlerden akdenizli'ye teşekkür

İlçe millî eğitim müdürü ve öğretmenlerden akdenizli'ye teşekkür


BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ÖĞRETMENLERİ DUYGULANDIRAN SÜRPRİZ
BAŞKAN AKDENİZLİ, BİN ÖĞRETMENE KARANFİL HEDİYE ETTİ
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur’a ve ilçede görev yapan bin öğretmene 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla karanfil hediye etti. Başkan Akdenizli’nin anlamlı hediyesi karşısında oldukça mutlu olan öğretmenler, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.
Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar kapsamında Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin ilçede görev yapan tüm öğretmenler için hazırlattığı karanfil ve hediyeler, 63 okuldaki bin öğretmene dağıtıldı. Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur’u ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalışan personeli de unutmayan Başkan Akdenizli, hediyelerin üzerine ise kutlama mesajı yazdı. 
BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN DUYGULANDIRAN MESAJ
Başkan Akdenizli kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve saygın mesleğidir. Her türlü fedakârlıktan kaçınmadan özveriyle çalışan öğretmenlerimize; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirilmesinde, ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiği özveri için teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum.”
ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin hediyeleri karşısında oldukça mutlu olduklarını dile getiren Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur; “Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye bu anlamlı davranışı nedeniyle tüm öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
İlçede görev yapan öğretmenler ise sosyal medya hesaplarından, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin karanfil ve hediyesini, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ederek paylaştılar. 

 

AdminAdmin