MİLAS
Giriş Tarihi : 03-01-2024 21:33

Öğrenciler Camileri Ziyaret Etti

Öğrenciler Camileri Ziyaret Etti


DR. Mete Ersoy ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 1737 yılında yapılan tarihi Abdülazizağa Camii'ne, Semiha Altunkan Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinden Akkent Sünnetçioğlu Camii’ne ziyaret gerçekleştirildi.
Gerçekleştirilen ziyarette; Dr. Mete Ersoy ve Semiha Altunkan ortaokulu öğrencilerine Abdülazizağa camii ve Akkent Sünnetçioğlu Camii İmam-Hatipleri tarafından cami içinde var olan "Mihrap, Minber,Kürsü, Mahfil" gibi kısımlar hakkında bilgiler aktarıldı. Daha sonra öğrencilere "Cemaatle Namaz, Cuma Namazı, Saf Düzeni ve Cuma Hutbesi" hakkında bilgiler verildi.
Ziyaret; Din ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Önalır' ın Dr. Mete Ersoy ortaokulu öğrencilerinin sorularını cevaplamasının ardından, Cami'nin önemi, Cami adabı,ve Ailecek camii'de olmamızın nedenli önemli olduğunu belirten sohbetiyle devam etti.
Ziyaretlerinden dolayı Dr. Mete Ersoy ve Semiha Altunkan ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerine teşekkür edilip, yapılan ikramın ardından ziyaret sona erdi..

AdminAdmin