SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 13-03-2024 18:26

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI


Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayan Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sağlık, hiç şüphesiz ki insan için en önemli ve en büyük zenginliktir. İnsanoğlu doğumundan ölümüne kadar, yaşamın her anında sağlık çalışanlarına ihtiyaç duyar. Bu nedenle de insan sağlığının korunması tüm insanlığın ve toplumların en önemli gayelerinden birisidir. Sağlıklı bir yaşam insanoğlunun en temel hakkıdır. Bu hak bizlere ana rahmine düştüğümüzden itibaren verilmiştir. Vatandaşlarımıza kolay, erişilebilir ve etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına düşmektedir. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun en önemli hedefidir. Bu nedenle hekimlik mesleği, önemini hiçbir zaman kaybetmemiş ve kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür.
Doktorlar ve sağlık çalışanlarımız, karşılaştıkları zorluklara göğüs gererek bu saygın ve onurlu mesleği büyük bir özveriyle yapmaktadırlar. Birikimleri ve eğitimleriyle insanları daha uzun ve daha iyi koşullarda yaşatmak, sağlık sorunlarını gidermek için gösterdikleri çabayı takdirle karşılıyoruz. İnsanı yaşatmayı, insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, bu kutsal, saygın ve onurlu mesleği büyük özveriyle yerine getiren bütün sağlık çalışanlarının “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” 

AdminAdmin