ANKARA
Giriş Tarihi : 27-11-2023 23:21   Güncelleme : 27-11-2023 23:28

Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı genel merkezi'nde atama

Ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfı genel merkezi'nde atama

 


Ülkü Ocakları Ankara  İl Başkanlığı Basın ve Sosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Raşit Akgül, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi Basın Birimi Başkan Yardımcılığı'na atandı.
"Ülkü Ocakları fikir ve düşünce yapımız hayat boyu taşıyacağımız bir mensubiyet kıvancıdır." diyen Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin sözleri  ile bu kutlu yuvada yetişmenin onur ve gururu ile makam mevki, zaman fark etmeksizin nerede olursak olalım her zaman bu davanın bir neferi olmaktan şeref duyacağım. Yeni görev yerimde de aynı şuur ve istikrar ile Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın emrinde görevime devam etmekten onur duyuyorum."ifadelerini kullandı.

Raşit Akgül Kimdir?

Doğma büyüme Ankaralı olan Raşit Akgül 14.06.1991 tarihinde Ankara'da doğdu. Eğitim hayatını Adnan Menderes Üniversites'inde tamamlayan Akgül 2020 Yılında Ankara Ülkü Ocakları Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak atandı. 2023 yılında Ülkü Ocakları Genel Merkez Basın Birimi'ne Başkan Yardımcısı olarak atandı. Hâlihazırda  Fenrir Medya ve Tulpar Haber'in imtiyaz sahibidir.

AdminAdmin