GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-02-2024 21:18

BAŞKAN AKDENİZLİ, MEŞALELERLE KARŞILANDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, MEMLEKETİ SEYDİKEMER’DE DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, MEŞALELERLE KARŞILANDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilmesinin ardından AK Parti Muğla Aday Tanıtım Toplantısı dönüşünde coşkulu bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Metrelerce uzayan kuyruk AK Parti Seydikemer İlçe Başkanlığı önünde sona erdi. Burada Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkan Adaylığı için adak kurban kesilip, dualar edildi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, isminin yeniden adaylık için açıklanmasının ardından Muğla dönüşü, coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Soğuk havaya aldırmayan binlerce Seydikemerli, Başkan Akdenizli’yi davul zurna eşliğinde meşale gösterileriyle karşıladı.  İlk olarak Çırpı mevkiinde Başkan Akdenizli’yi karşılayan binlerce kalabalık daha sonra konvoy halinde AK Parti İlçe Başkanlığına hareket etti. AK Parti İlçe Başkanlığının önünü dolduran binlerce kalabalık ellerinde Türk Bayrağı ve AK Parti ve MHP Bayrakları ile Başkan Akdenizli’yi karşıladı. Başkan Akdenizli’yi karşılayan kalabalık ayrıca ellerinde “Seydikemer’e Bayram, Gönüllere Önder, Huzur Kentine Akdenizli Yakışır”, “Cumhur İttifakı Millet Aklı Bin Yıllık Kardeşliğin Teminatı”, “Eller Dursa da Biz Durmayalım Goca Başkanım”, “Hep Birlikte Yeni Hedeflere Akdenizli’yle”, “Seydikemer’in Önderi Olmaya Geliyoruz”, “Babalar Sözünü Tutar” yazılı afişlerle tezahüratta bulundular.

Parti Binasının önünde Başkan Akdenizli’nin Seydikemer Belediye Başkanlığı adaylığı için adak kurban kesilip duada bulunuldu. Başkan Akdenizli, beraberinde, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti ve MHP Teşkilatı Üyeleri, Başkan Akdenizli’nin annesi Neriman Akdenizli, eşi Sema Akdenizli ve çocukları yalnız bırakmadı.

BAŞKAN AKDENİZLİ, TEŞEKKÜR ETTİ

Soğuk havaya rağmen coşkuyla karşılayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Akdenizli; "22 Mart 2023 yılında çıktığım memleketime hizmetkâr olma yolunda beni bağrınıza bastınız, belediye çalışanlarımız, Cumhur İttifakının değerli mensupları başta olmak üzere bir olduk ayrım gözetmeden halkımıza eser ve hizmet belediyeciliğinin en güzel örneklerini sunmak için çabaladık.

Kıymetli hemşerilerim unutmayalım Allah’tan başka galip yoktur. Başkan adaylığım bu gün tebliğ edildi. Şahsıma duydukları güven için ülkemizin lideri Ak Parti Gelen Başkanı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Cumhur ittifakımızın ortakları Milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı sayını Dr. Devlet Bahçeli’ye de teşekkürlerimi arz ediyorum.

Yine bizlere güvenen Ak Partimizin Genel Başkan Yardımcılarına, Muğla’yı Ankara’da temsil eden Milletvekillerimiz Sayın Kadem Mete’ye, İlçemiz belediyesinin kurucu belediye başkanı, ağabeyim Sayın Yakup Otgöz’e, İl Başkanlarımız Sayın Gültekin Akça‘ya ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Sayın Oğuz Akarfırat‘a vermiş oldukları destek ve güvenleri için ayrı ayrı teşekkür ederim. Birlikte çalıştığım İlçe Başkanlarım Sayın Ali Büklü ve Sayın Mehmet Arıç’a ve teşkilatlarımızın tüm mensuplarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Kararlı, kariyerli ve birikimli duruşuyla tüm Muğla’mıza beraber eşsiz eserler kazandıracağımıza, yıllardır çözülmeyen tüm sorunları çözeceğine inancımız olan, her konuda desteklerini esirgemeyen adı gibi aydın Cumhur ittifakımızın adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın başkanıma da teşekkürlerimi arz ediyorum. Mesai gütmeden gece gündüz yaptığımız çalışmalarda desteklerini, fedakârlıklarını, hoş görülerini gördüğüm eşim, annem ve çocuklarıma ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“MUĞLA’YI KAZANACAĞIZ, SEYDİKEMER’DE OYUMUZU ARTTIRACAĞIZ”

31 Mart Yerel Seçimlerinde Muğla’yı AK Belediyecilikle buluşturacaklarını, Seydikemer’de de AK Parti’nin oyunu arttıracaklarını vurgulayan Başkan Akdenizli; “Bizim yapacak çok işimiz, ilçemize kazandıracak çok eserimiz, milletimize verecek çok hizmetimiz var. 65 Mahallemizde varız, seçim için gelenlerden değil, her zaman kapılarında, halkımızla iç içeyiz. Tüm kalbimle şuna inanıyorum; 31 Mart Seçimlerinde halkımızın takdiriyle hem Muğla Büyükşehir belediye başkanlığını kazanacağız hem de ilçemizde oy oranlarını arttırarak belediye başkanlığı kazanacağız.

“KÜLTÜRÜMÜZÜN VE MEDENİYETİMİZİN DEĞERLERİ IŞIĞINDA KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

Atatürk ve silah arkadaşlarının açtığı yolda Türkiye Cumhuriyetimizi nice yüz yıllara, lider ülke olarak beraber taşıyacağız. Geleceğin Seydikemer’ini beraber inşa edeceğiz. İlk günkü beyanımızda olduğu gibi kim aday olursa olsun birlik ve beraberlik içinde tüm aday adayı olan arkadaşlarımızla beraberce çalışarak, ana kademelerimizin, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın gayretleri, çabalarıyla hep birlikte sahada olacağız. Kapı kapı dolaşacağız. Her vatandaşımızın derdini dinleyip, bütünü kapsayan, kültürümüzün ve medeniyetimizin değerleri ışığında kalıcı çözümler üreteceğiz. Karşılıklı anlayış, istişare, sabır ve çalışma ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Seydikemer Belediye Başkanlığına aday olan tüm diğer partilerin adaylarıyla da seviyeli, kaliteli ve istişareli bir süreç yürüteceğim. Kazanan Seydikemer olacak!  Biz inandık sizde inanın. Milletimize memleketimize sevdalandık hazırız, kararlıyız, başaracağız.

Konuşmaların ardından Başkan B. Önder Akdenizli, vatandaşlarla sohbet etti. Sevgi selinin yaşandığı ve destek sloganlarının atıldığı buluşma sonrası vatandaşlar Başkan Akdenizli’yle hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin