MİLAS
Giriş Tarihi : 29-06-2023 18:44

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

MİLAS KAYMAKAMI MUSTAFA ÜNVER BÖKE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

 

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Kurban Bayramı münasebeti dolayısıyla Milas Kaymakamlığınca Milas Belediye Evlendirme ve Düğün Salonunda düzenlenen Bayramlaşma Programında kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların bayramını kutladı.

Bayramlaşma Programına Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kamu kurum kuruluş müdürleri, amirleri siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma programına katılanlara teşekkür eden Kaymakam Böke, tüm İslam aleminin bayramını kutladığını belirtti. Buradaki programın ardından Kaymakam Böke ve protokol üyeleri, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek Emniyet Personelinin bayramını kutladı.

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyareti sonrası M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, Milas Zabıta Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını, Muğla B.B.B. İtfaiye Müdürlüğünü, Milas Devlet Hastanesini ziyaret eden Kaymakam Böke ve protokol üyeleri Kredi ve Yurtlar Kurumunda misafir edilen depremzedelerle bayramlaştı.

AdminAdmin