GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-11-2023 12:02

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan 10 Kasım mesajı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan 10 Kasım mesajı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'dan 10 Kasım mesajı

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, "Atatürk'ün azmi ve kararlılığı, Türk milletinin tarih sahnesindeki önemli yerini korumasını sağlamıştır. Onun öğretileri ve ilkeleri, Türkiye'nin yeni Türk ve Türkiye Yüzyılına başarılarla ilerlemesine rehberlik etmeye devam etmektedir." dedi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım'ın açıklaması şu şekilde;
Atatürk’ü anlamak Türkiye’nin istiklal ve istikbal yürüyüşünü kavramak demektir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının üzerinden yıllar geçse de onun önderliğindeki zaferler, milli mücadele ruhu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu hala yüreklerimizde heyecanla canlılığını korumaktadır.

Atatürk'ün azmi ve kararlılığı, Türk milletinin tarih sahnesindeki önemli yerini korumasını sağlamıştır. Onun öğretileri ve ilkeleri, Türkiye'nin yeni Türk ve Türkiye Yüzyılına başarılarla ilerlemesine rehberlik etmeye devam etmektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mücadele azmi, bizlere vatan sevgisi ve hürriyet tutkusunu miras bırakmıştır. Bugün, onun açtığı yolda birleşerek, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüme çağrısıdır. Atatürk'ü anmak, onun fikirlerine sahip çıkmak ve Türkiye'yi daha güçlü yarınlara taşımak aziz Türk milletinin ve emanetçisi Türk gençliğinin vazifesidir.
Türk gençliği olarak onun mirasını yaşatmak, Türkiye'nin daha parlak bir geleceğe ilerlemesine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışıyor, geleceğe yeminli olduğumuzu her alanda vurguluyoruz.

Bu vesileyle Millî Mücadele’nin yolbaşçısı, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisi, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıl dönümünde saygıyla, minnetle, rahmetle anıyorum.

DenizDeniz