BODRUM
Giriş Tarihi : 11-02-2024 12:56

YAKAKÖY’DE MAZLUMA DUA FİLİSTİNE VEFA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

YAKAKÖY’DE MAZLUMA DUA FİLİSTİNE VEFA SABAH NAMAZI BULUŞMASI

 

Bodrum Müftülüğü tarafından Yakaköy’de mazluma dua Filistin’e vefa sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. 

Yakaköy Hacı Hikmet Biliktan Camii’ndeki sabah namazı buluşması Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, din görevlileri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. 

Sabah ezanını müteakiben din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program sabah namazının kılınıp akabinde yapılan tesbihat ile devam etti. 

Tesbihatın ardından Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı cemaate sohbette bulundu. 

Okulların ara tatile girmesi ile birlikte sabah namazı buluşmalarına tatil süresince ara verdiklerini ancak bu süreçte çok sayıda ‘Bu hafta sabah buluşması olmayacak mı?’ sorusu aldıklarını belirten Müftü İbrahim Kapancı “Elhamdülillah, şu kısa arada bir kez daha gördük ki sizler bu ilçede yapılan güzel işlere her daim gönül veriyorsunuz. Sabah namazı buluşmalarımıza ne kadar da canı gönülden katılım sağlıyorsunuz. Cenab-ı Hakk (c.c) cümlenizden razı olsun, birlikteliğimiz daim olsun” dedi.

Sabah namazı buluşması Ortakent Merkez Camii İmam Hatibi Hasan Sönmez tarafından yapılan duanın ardından verilen kahvaltı ikramı ile son buldu.

Mazluma dua Filistin’e vefa sabah namazı buluşmaları, 18 Şubat 2024 pazar günü Kumbahçe Camii’nde gerçekleşecek buluşmayla devam edecek.

AdminAdmin