GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2022 16:16

İzzet Özcan İlkokulu ve Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı

Milas’ın Küçükdibekdere Mahallesi’ne hayırsever İzan Otelcilik Turizm Tic. İnş. A.Ş. tarafından yaptırılan İzzet Özcan İlkokulu ve İzzet Özcan Ortaokulunda düzenlenen törenle açıldı.

İzzet Özcan İlkokulu ve Ortaokulu düzenlenen törenle açıldı

 

 

 

Milas’ın Küçükdibekdere Mahallesi’ne hayırsever İzan Otelcilik Turizm Tic. İnş. A.Ş. tarafından yaptırılan İzzet Özcan İlkokulu ve İzzet Özcan Ortaokulunda düzenlenen törenle açıldı.

 

İlk ders zilinin çaldığı İzzet Özcan İlkokulu ve İzzet Özcan Ortaokulunun açılış törenine Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Muğla Milletvekili Burak Erbay, Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, İzan Otelcilik Turizm Tic. İnş. Aş. Onursal Başkanı Hasan Özcan, Küçükdibekdere Mahalle Muhtarı Hasan Akdeniz, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum kuruluş yöneticileri, İzan Otelcilik Turizm Tic. İnş. Aş. yetkilileri, mahalle muhtarları, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 

 

Programın açılış konuşmasını yapan Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal; “Bugün burada, 8 derslikli 110 öğrencili okulumuzun açılışı için bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu okulun temelinde, demir ve çimento kadar sevgi ve iyilik düşüncesi var. Hayırseverlik bilinci var. Dayanışmanın asil ruhu var. "Eğitim elbette sadece devlet imkânlarıyla yapılabilecek ya da sadece Milli Eğitim Bakanlığı'nın görev ve sorumluluğuna bırakılabilecek bir alan olmadığını hepimiz biliriz. O yüzden hayırseverlerimizin bu alana ilgi duyması, yatırım yapması fevkalade önemlidir. Aynı zamanda toplumla kucaklaşma vesilesi ve toplumla bir sevgi bağı oluşturma meselesidir. O yüzden biz buna sadece bir maddi katkı sunmak, fiziki bir mekan temin etmek olarak bakmıyoruz. Öncelikle okulumuzun yapımını üstlenen hayırseverimiz İzzet Özcan beye İzan A.Ş yönetim kuruluna teşekkürü borç bilirim. Biz hayırseverlerimizin böylesine toplumsal sorumluluk projelerinde, eğitim alanında rol almalarını son derece önemsiyoruz ve bu tür açılışlarda onların sevinçlerine ortak oluyoruz. Bu vesileyle hayırseverimiz kıymetli İzzet Özcan beye ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Kıymetli çabaları için, kendilerine ailelerimiz adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

 

Müdür Bal'ın konuşmasının ardından Küçükdibekdere Mahalle Muhtarı Hasan Akdeniz, İzan Otelcilik Turizm Tic. İnş. Aş. Onursal Başkanı Hasan Özcan, Muğla Milletvekili Burak Erbay, Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut ve Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke birer konuşma yaptılar. 

 

Konuşmaların sonrasında program Dr. Mete Ersoy İlkokulu, Merkez Ortaokulu, Kafaca Ortaokulu halk oyunları ekiplerinin gösterisi ve Milas Anadolu Lisesi öğrencilerinin solo müzik dinletisi ile devam etti. 

 

Küçükdibekdere Mahallesi müzisyenlerinden oluşan davul zurna ekibinin gösterisi sonrasında açılış kurdelesi hayırsever ve protokol üyeleri tarafından kesilerek ilk ders zili çalındı. Program; okul binasının gezilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

AdminAdmin