KAZA
Giriş Tarihi : 23-03-2024 12:07

Milas'da Korkunç Kaza !

Milas'da Korkunç Kaza !

 Milas  Koru mevkiindeki Milas-Bodrum karayolunda meydana gelen kırmızı ışık ihlali sonucu gerçekleşen trafik kazası, dört kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Olayın detaylarına göre, Milas'tan Bodrum yönüne seyreden 48 ANL 696 plakalı otomobil ile 48 KN 889 plakalı araçlardan birinin kavşakta kırmızı ışık ihlali yapması sonucu çarpıştığı belirlendi. Kazada bir kişi ağır olmak üzere toplamda dört kişi yaralandı.

Kazanın ardından hızla olay yerine ulaşan 112 Acil Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Milas Devlet Hastanesi'ne nakletti. Kaza sebebiyle Milas-Bodrum karayolu, araçların kaldırılması için geçici bir süre trafiğe kapatıldı. Trafik polisleri, kaza yapan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından yolu trafiğe açtı.

Kaza sonrasında bölge neredeyse bir savaş alanına dönerken, trafik ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazaya sebebiyet veren kırmızı ışık ihlalinin neticesinde meydana gelen bu talihsiz olay, trafik kurallarına uymanın ve dikkatli olmanın önemini bir kez daha hatırlatmaktadır. Trafik güvenliğinin sağlanması ve benzer kazaların önlenmesi adına alınacak tedbirlerin önemine bir kez daha vurgu yapmak gerekmektedir.

AdminAdmin