YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 03-01-2024 17:39

Başkan Tokat: “Ortak aklı önceleyen bir yönetim anlayışı ile çalışacağız”

Başkan Tokat: “Ortak aklı önceleyen bir yönetim anlayışı ile çalışacağız”


CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla’nın 13 ilçesinde yürüttüğü ziyaretlerine devam ediyor. 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Tokat’ın görev yaptığı süre boyunca her zaman vurguladığı ortak akıl vurgusunun göstergesi olarak muhtarlar, oda ve sivil toplum örgütlerinin başkanlarıyla istişarelerde bulunuluyor.
CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla’nın tüm ilçelerindeki oda ve sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde projelerini paylaşmaya devam ediyor.
Siyasi kariyerindeki bilgi birikim ve tecrübesi ile dikkat çeken Muhammet Tokat, Muğla’nın dört bir yanındaki oda ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek, ortak akıl anlayışını ön plana çıkarıyor.
Muğla’nın 13 ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri başta olmak üzere meslek odaları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Tokat, Muğla’nın sorunlarını dinleyerek kentteki tüm kesimlerin görüşlerini alıyor.
Son olarak Kavaklıdere, Ula, Seydikemer ve Bodrum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan Tokat, yaptığı açıklamada, "Ziyaret ettiğimiz oda ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek, sorunları yerinde tespit ediyor, çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Milas’ta uyguladığımız ortak akıl ve kurumlar arası işbirliğini önceleyen bir yönetim anlayışı ile Muğla’yı birlikte yöneteceğiz. Bilgi ile harmanlanmış birikim ve deneyimle çıktığımız bu yolda; “ortak aklın” gücüne inanarak yarınlara güvenle bakan güçlü bir Muğla için çok çalışacağız, Muğla için Aşkla çalışacağız, birlikte kazanacağız… " diye konuştu.

AdminAdmin