BASKETBOL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 21:48

ÇAĞDAŞ BODRUM EVİNDE PINAR KARŞIYAKA İLE KARŞILAŞTI

ÇAĞDAŞ BODRUM EVİNDE PINAR KARŞIYAKA İLE KARŞILAŞTI

 

 

Lige çıktığından bu yana her karşılaşmasında seyircisine yaşattığı heyecan ile lige tutunma mücadelesine devam eden Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. Hafta karşılaşmaları kapsamında Ligin 4. Sırasında yer alan Pınar Karşıyaka ile karşılaştı.

Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Chris Warren, Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Amar Alibegovic, Ahmet Duverioğlu ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmanın il periyodunu 27-27 berabere tamamlayarak ikinci periyodu da ile kıyasıya bir mücadele ile geçiren Çağdaş Bodrum maçın ilk yarısını 44-52 geride tamamladı.

Kalan iki periyotta da rakibine oranla daha hızlı ataklar geliştiren ve savunmasında etkili oynayarak rakibini kendi potasında etkisiz hale getiren taraf olan Çağdaş Bodrum Spor, tüm çabasına rağmen üçüncü 10 dakikayı 61-71 geride tamamladı. Maç boyu oldukça üstün bir performans ile geliştirdiği ataklarla tribünlerin tezahüratları ile takımı atağa kaldıran Chris Warren’ın da katkılarıyla son periyot başlarında rakibi ile arasındaki farkı kapatarak öne geçen Çağdaş Bodrum Spor, son saniyeye kadar mücadeleyi elinden bırakmasa da maçtan 97-98 mağlup ayrılan taraf oldu.

Çağdaş Bodrum Spor‘da takıma sağladığı katkı ve gösterdiği üstün performansı sayesinde 31 sayı ile Chris Warren en çok sayı kazandıran oyuncu olurken, kendisini 21 sayı ile Dominic Jordan Artis, 14 Sayı ile Amar Alibegovic ve 11 sayı ile Fatih Cantitiz takip etti.

Çağdaş Bodrum Spor 25. Hafta karşılaşmasını 23 Mart Cumartesi günü saat 18:00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Bahçeşehir Koleji ile oynayacak. Maç beINSports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

AdminAdmin